Divatos fürdőruhákban nyaralnak a telt karcsú nők

Nemrég megmutattuk, hogy melyek lesznek az idei strandszezon legmenőbb fürdőruha-trendjei, ezúttal pedig összeszedtük, hogy milyen lehetőségeik vannak a teltebb idomokkal megáldott divatérzékeny nőknek a nyáron.

Az előző évek drasztikus kampányainak köszönhetően idén a 40-es méret felettiek is beszerezhetik és bátran viselhetik a szezon olyan slágereit, mint a romantikus vagy éppen hippi stílusú virágmintás, a katonazöld egyrészes, a kacér fodrokkal feldobott kétrészes, vagy éppen a kockás illetve csíkos fürdőruhák.

A korán elkezdődött 30-50 százalékos leárazásoknak köszönhetően a Mangóban már 11.995 forintért megvehetjük a trendi romantikus, pszichedelikus nyomatos vagy méregzöld egyrészeseket. Az Asosnál 13 ezer forint körül vannak az árak, míg a H&M-ben 3990 forintot kérnek egy alsóért, egy nyakbaakasztós egyrészes viszont már 9490 forintba kerül. A Target.com oldalán áruló Ava & Viv, valamint a Costa del Sol átlagosan 7169-11.472 forintra árazta be fürdőruháit. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy mi lesz a divat idén nyáron!

Oszd meg másokkal is!
Mustra