Milánóban is bemutatták a legújabb férfidivatot

A londoni férfi divathetet a firenzei Pitti Uomo és a milánói férfi divathét követte, ahol szokás szerint ezúttal is kitettek magukért az olyan meghatározó divatházak, mint a Fendi, a Prada, a Vivienne Westwood vagy a Diornak búcsút intő Raf Simons.

A 2017-es tavaszi-nyári kollekciókat felvonultató férfi divathét egyik legjobban várt showja természetesen idén is a Gucci-é volt, mely az előző pár szezonhoz hasonlóan vintage stílusú, játékos, uniszex és provokatív darabokat mutatott be.

A Kering tulajdonában lévő olasz divatház vezető tervezője, Alessandro Michele szerint jövőre divatba jönnek majd a Donald kacsás felsők, a monogramos zakók, az időtlen banánsárga esőkabátok, a térdzokni, a kosaras rövidnadrág, a chocker nyaklánc, a vállpántok és a halász szandálok. Oké, némelyik szett tényleg nagyon vicces.

Nekünk idén a Dolce & Gabbana kollekciója tetszett a legjobban, de kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan hordják majd a férfiak a sportos, egyre bővebb nadrágokat, szafari stílusú együtteseket és a csinos zakókat a következő nyári szezonban!

És hogy hazai vonatkozása is legyen az eseménynek, nemcsak a ruhamániás pasikat a pávákhoz hasonlít Aaron Christian járt Firenzében a napokban, hanem Rácz Dani és a Kraftbp is, akik a Galamb Tailoring támogatásával készítettek egy rövid imagefilmet a Pitti 90 bemutatóira várakozó jól öltözött férfiakról. Íme az eredmény:

Pitti Uomo 90 from kraftbp on Vimeo.

Mustra