A királynő zöldbe öltözött, az internet megőrült

A 90 éves Erzsébet királynő szombaton egy különleges, Trooping the Colour című eseményen vett részt Londonban, mely már száz éves hagyomány – írja a The Guardian. Idén 1600 katona, 300 ló és többek közt a Royal Air Force különleges egységei tartottak bemutatót az uralkodó születésnapja alkalmából, de az internetezőket ennél sokkal jobban lekötötte, hogy II. Erzsébet világoszöld kosztümöt választott az eseményre.

GettyImages-540191732
Dzy / Europress / Getty

Mit ad Isten, ez a zöld árnyalat pont olyan, mint amilyet a filmkészítők használnak háttérként, hogy az utómunka során könnyen beilleszthessék a digitális részleteket. Stúdiókban is találkozhatunk "green box-szal", vagy "green screennel", melynek zöldje helyett a nézők azt látnak, amit a rendező beilleszt az egységes zöld színű felületre (vagy kékre, merthogy amúgy nem a zöld a fontos, hanem az egységes szín).

Tehát egy világoszöld kosztümnél több nem is kell egy nagy adag vicces képhez, a királyőt, akár egy öltöztetőbabát, a net népe sokféleképp elképzelte: beborították macskákkal, csillagokkal, aranyflitterrel, de hamburgernek és pizzának is beöltöztették – rengeteg képet talál alább, a hajtás után, vagy ezen a linken! Jó szórakozást!

Macskák, galaxis és az elmaradhatatlan pajzán padlizsán:

A kutyás kosztüm is menőbb az uncsi zöldnél:

Jason R nagyon beindult a témától, lapozza végig a képeit:

Isa Kiko se bír leállni:

Egyik kedvenc videónk:

És egyik kedvenc képünk a végére:

Ha tetszett, nézelődjön tovább itt!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek