A 10 legjobb és legbénább ruha a CFDA-ról

Persze a CFDA Fashion Awardson felvonultatott ruhaköltemények nyomában sincsenek a Met-gálás estélyiknek, de azért ezen a vörös szőnyeges eseményen is akadt látnivaló bőven. A hajtás után mutatjuk, hogy kik nyúltak mellé ruhaválasztásukkal és mely celebnőknek sikerült stílusosan felöltözni a díjátadóra, ahol Beyoncét választották meg az év divatikonjának.

A legjobban öltözöttek

2016-ban már senki nem botránkozik meg azon, ha valaki áttetsző, úgynevezett pucérruhában vagy éppen bőgatyában jelenik meg egy vörös szőnyeges eseményen. Ennek köszönhetően olyan celebnők is felkerülhettek a jól öltözöttek listájára, mint Adriana Lima vagy Jourdan Dunn. De idén nem volt ciki a giccsbe hajló csillogás és a nadrágkosztüm sem. A galériában mutatjuk, hogy milyen az, amikor jól választanak dizájnerruhát a celebnők!

A legbénább szettek

A legtöbb divatkritikus felszisszent, amikor meglátta Lena Dunham nyuszis szőrmepapucsát a vörös szőnyegen, de hasonlóképpen furcsák voltak azok a hétköznapias összeállítások is, mint amiben Doutzen Krous vagy Tory Burch érkezett az eseményre. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy melyek voltak az idei díjátadó legrosszabb ruhaválasztásai!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek