Ilyen táskák és cipők után kajtatunk az ősszel

Miután alaposan dokumentáltuk, hogy mi történt a 2016-os őszi-téli kollekciókat bemutató divathét New York-i, londoni, milánói és párizsi állomásain és az utcai divat frontoján, készítettünk egy összeállítást arról, hogy milyen kiegészítők jönnek majd divatba az év második felében. Részletek a hajtás után!

A táskák

Rég mutattak be ennyi “must have” táskát a divathéten, mint az idei szezonban, ahol sziporkázott a Fendi, a Dolce & Gabbana, Anya Hindmarch, J.W. Anderson és a Gucci is, akik a brooklyni művésszel, Trouble Andrew-val, aka GucciGhost-al tervezték meg “Real Gucci” feliratos táskáit. Nagy divatja lesz a vállon átdobós, a vintage stílusú valamint a színes bőrből és szőrméből készült vidám daraboknak is, részletek a galériában!

A cipők

Végleg búcsút inthetünk a kényelmes, de semmihez nem passzoló edzőcipőknek, ellenben a szőrrel bevont és az arany, valamint ezüst lábbelik még nem kopnak ki száz százalékban a divatból a következő szezonban. Felkapottak lesznek majd a bársony csizmák, a csatos cipők, a rafinált sarkat kapott és a mindenféle cicomával ellátott lábbelik is, de kattintson a galériára és nézze meg, hogy miben gondolkodott többek között a Prada, a Dolce & Gabbana, a Chanel és Alexander Wang!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek