Már neten is rendelhet az Inditex boltokból

zara
zara.com

Ahogy azt már majdnem egy hónappal ezelőtt megírtuk, március 16-án elindult a Zara, másnap pedig a többi Inditex-üzlet (Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti) webshopja. Rossz hír viszont, hogy a honlapok magyarítására nem költöttek, így minimális angoltudás szükséges hozzá.

Teszteltük a Zarát

Reggel 9 órakor jött a spanyol márka hírlevele, de már korábban is lehetett böngészni (és vásárolni) a termékeket. A többi Inditex boltnál (Bershka, Pull&Bear) már korábban is megnézhették az érdeklődők a honlapon, hogy melyik termék hol, milyen méretben kapható, viszont a Zaránál csak most került be ez a funkció. Először egyébként egy férfikabátnál hiába próbálkoztunk irányítószámmal és városnévvel is, azt írta, nincs üzlet ott, ahol mi keressük. Másnál viszont már működött.

zara keszlet
zara.com

Mennyi az ennyi?

A Mangóhoz hasonlóan, ha valamelyik üzletbe kérjük a szállítást a Zaránál (mert mondjuk közel van, viszont a készletinformáció szerint nincs éppen méret belőle), akkor csak a termékekért kell fizetnünk. Ha tudunk várni 3-5 munkanapot, akkor a saját címünkre történő rendelés esetén 1495 forintot kell fizetni, abban az esetben viszont, ha sürgős és csak 2-3 munkanap fér bele, akkor pedig duplaennyit. Fizetni Visával, MasterCarddal, American Expresszel és PayPallal is lehet.

A leírás szerint az árak ugyanannyiba kerülnek online, mint a boltokban, a csomagok útját pedig nyomon lehet majd követni. A magyar webshopból csak hazai címre lehet rendelni, ha pedig nem tetszik az áru, akkor visszaviheti valamelyik üzletbe, illetve kérhet a lakcíméhez egy futárt is. Mi egyébként nem titkoltan a leárazást várjuk: amikor már csak pár száz forintba kerülnek a kiegészítők a honlap szerint, a boltban viszont már hűlt helyük. 

A többi üzletnél (bár a szabályozás hasonló) enyhén eltérnek az árak – ezeket a lenti táblázatban foglaltuk össze.

Bolt neve Szállítási költség boltba kérve (Ft) Normál szállítás (Ft) Expressz szállítás (Ft) Ingyenes szállítás?
Bershka 0 1895 4295 Április 16-ig 15.500 felett ingyenes
Pull&Bear 1895 4295 -
Stradivarius 1895 4295 -
Massimo Dutti 1870 3705 -
Zara 1495 2995 -

Ön mit szól a webshopokhoz?

Oszd meg másokkal is!
Mustra