Caitlyn Jenner a M.A.C. új reklámarca

Április hetedikétől lesz kapható a M.A.C. Cosmetics legújabb dobása, melyen a cég munkatársai nem mással dolgoztak együtt, mint a Kardashian-Jenner pereputty nemváltó olimpikonjával, Caitlyn Jennerrel, aki 'Finally Free' (Végre Szababon) névre keresztelte el a hétköznapi alkalmakra ajánlott rózsaszín árnyalatú rúzst, amiért 17 dollárt, 4847 forintot kérnek majd a márka webáruházában.

A Huffingtonpost.com információi szerint a 66 éves Jenner első nagy sminkkampányával a transznemű közösséget kívánja támogatni és bátorítani. „Végre szabadon jelenthetem be első közös munkámat a MAC Cosmetics-szel. Minden eladott Finally Free rúzzsal a fejlődő transznemű közösséget fogjuk támogatni. Áprilistól keressétek a boltokban!” – mondja a realitysztár a Transgender Initiative alapnak felajánlott összegről, melytől remélik, hogy javul majd a társadalmi igazságosság és a transzneműek megítélése és elfogadása a jövőben.

I'm finally free to announce my partnership with @MACcosmetics! All sales of our lipstick shade, Finally Free, go toward improving transgender communities. Look for it in April! #MACCaitlynJenner (Link in bio)

Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) által közzétett fénykép,

A kozmetikai márkának egyébként nem ez az első provokatív kampánya, tavaly például egy teltkarcsú hétköznapi arccal hívták fel magukra a figyelmet, de reklámoztak már nőnek öltözött férfival, az ismert transzvesztirával, RuPaullal, a számos plasztikai műtéten átesett Amanda Lepore-ral, valamint Miss Röfifel is. A Caitlyn Jennerrel való exkluzív interjúba, melyben többek között az elfogadásról, a valódi szépségről és azokról a nőkről beszél, akik inspirálják őt, ide kattintva olvashat bele.

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek