Szerezzen be egy hasitasit, ha menő akar lenni!

Nemcsak a nagyisarkú cipő jön divatba az év első felében, de egyre biztosabb, hogy nem ússzuk meg a szezont a kilencvenes évek egyik legcikibb kiegészítője, az övtáska nélkül sem. Legalábbis minden jel erre mutat a divatházak kínálata szerint, akik egy kicsit túlárazták az általuk megálmodott hasi-tasikat, a Dolce & Gabbana például nem szégyell 1150 fontot, 473.550 forintot elkérni egy mutatós rózsaszín darabért, míg a Marninál 1030 fontba, 424.659 forintba, a Guccinál pedig 214.410 forintba kerül a táskának kicsi, pénztárcának nagy kiegészítő. 

A Moschino is beszállt a versenybe, az olasz márkánál már eggyel olcsóbban is hozzájuthatunk a szezon 'must-have' tatyójához, egy arany logóval ellátott műbőr táskáért 80.400 forintot, egy fesztiválozósabb vászon darabért pedig 31 ezer forintot kell fizetni a webáruházban – csodálkozott rá hozzánk hasonlóan az elszállt árakra a Dailymail.co.uk.

A trendet természetesen már kiszúrták a celebnők is, akik nem csak a hétköznapokban, de a vörös szőnyeges eseményeken is szívesen jelennek meg efféle kiegészítővel, Sarah Jessica Parker például egy fekete estélyivel kombinálta a fekete hasi-tasit, de villantott már ilyet Kate Bosworth, Anne Hathaway, Fergie és Goldie Hawn lánya is a közelmúltban.

A legkülönfélébb variációkban kapható övtáskák közül hozzánk leginkább a Chanel steppelt formája áll a legközelebb, de az utcai divatban és a fesztiválozók között menőnek számítanak a flitterekkel kirakott, az állatmintás és a hologramos fazonok is. A hazai fast-fashion boltoknak még nem igazán sikerült reagálniuk az őrületre, de a hazánkba is szállító Asosnál egész jó a kínálat, itt már körülbelül 1800-14.000 forint között bárki talál hozzá illő darabot. Nézze meg a galériában, hogy milyen divatházaknak köszönhetjük a hasi-tasikat, hogy milyen formában jelent meg a trend a hírességek körében, és mi miket szerezhetünk be elérhető árakon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek