A közel egy évvel ezelőttihez hasonlóan most is a DailyMail szúrta ki, hogy Letícia spanyol királyné ismét újrahasznosított: a múltkori Designers Remix márkájú felsője helyett azonban a most akciósan 140 dollárba, azaz 36 ezer forintba kerülő Hugo Boss szoknyáját és 630 fontos, azaz 257 ezer forintos, szintén a márkától származó kék blézerét húzta fel többször (utóbbi egyébként már készlethiányos). Letícia múltkori triplázását is megírtuk, ezért arra gondoltunk, most is megmutatjuk, hogy mivel vette fel a királyné ezeket a ruhadarabokat.

2014. december 1-je

Letíciát először Berlinben vett részt egy sajtókonferencián férjével, VI. Fülöp spanyol királlyal, ahova a már említett szoknya mellé egy éjkék átlapolós blézert, pliszírozott fehér blúzt, fekete kistáskát és magassarkút vett fel. Hosszú haját hátratűrte, így látszódott visszafogott fülbevalója is.

Queen Letizia of Spain attends a pressconference with her husban
Fotó: Sean Gallup / Europress / Getty

2015. december 1-je

Valószínűleg a királyné is figyelemmel követi a Facebook-emlékeit, ugyanis tavaly december 1-jén szinte pontosan ugyanazt az összeállítást viselte, mint egy évvel azelőtt. Két különbség volt csak (amik egyébként segítettek abban, hogy meg tudjuk különböztetni a két dátumot egymástól): az egyik a blúz, amit egy gombosra cserélt Letícia, a másik pedig a haja, ami szerintünk az egyik legjobb választása volt mostanában.

Queen Letizia of Spain attends VIII 'Foro Justicia y Discapacida
Fotó: Europa Press / Europress / Getty

2016. február 3-a

Pár napja ismét láthattuk a Hugo Boss-szoknyát és blézert az előkelőségen, amikor Madridban egy rákellenes fórumon vett részt. Itt is csak a blúz és a frizura volt eltérő a megszokottól, illetve most egy még kisebb fülbevaló mellett döntött a királyné.

Queen Letizia attends V Forum Against Cancer 'Por un enfoque int
Fotó: Europa Press / Europress / Getty

+1: 2015. július

Letícia királyné a perui elnökkel való találkozásánál is elsütötte a szettet - igaz, akkor blézer nélkül, mivel túl meleg volt az idő. Erről itt találhat képet.

Mustra