Nézze meg Kim Kardashian terhesruháit!

Kim Kardashian május környékén jelentette be, hogy második gyermekét várja, de sokáig semmi nem látszott alakján: aztán amikor elkezdett nőni a hasa, akkor sem cserélte le amúgy is egy kaptafára készült ruhatárát. Így aztán számtalan fullasztóan tapadós ruhában láthattuk az elmúlt hónapokban a celebnőt, aki december elején szülte meg második gyerekét.

Kardashian alapvetően kétféle szettbe bújik: testhezálló dzsörzéruhába földig érő nagykabáttal vagy estélyibe, melyet átlátszó részletek bolondítanak meg. Kardashian előző állapotossága alatt sokat panaszkodott arra, hogy rosszul érzi magát ruháiban, és akkor azt is megfogalmazta, miért: mert nem tudott stílust váltani változó alakjával összhangban. Akkoriban peplumos miniszoknyákba szuszakolta magát, de úgy tűnik, nem tanult az előző kilenc hónapból, mert most sem változtatott semmit korábbi stílusához képest. Csak talán még több borzalmas ruhát vonultatott fel.

A szűk, térd alatt végződő, testszínű vagy világos ruhák amellett, hogy ránézésre kényelmetlenek, optikailag összenyomják a celebnőt, aki láthatóan feszeng bennük, bárhol van jelenése. Úgy tűnik, Kardashian novemberben már végképp megunta a küzdelmet hasával, mert november 9-én készült róla az utolsó képügynökségi fotó, aztán semmi, pedig korábban naponta felvonult valahol. A galériában megnézheti, ezt a terhességét hogyan botladozta végig magassarkúban a realityceleb, aztán pár hónap múlva majd megint azt olvashatjuk, hogy mennyire szörnyen érezte magát ezekben a gúnyákban. De akkor miért ragaszkodik ennyire hozzájuk?

Oszd meg másokkal is!
Mustra