Egyre menőbb celebnők bukkanak fel Abodi Dóra ruháiban

Mialatt Abodi Dóra egy nívós milánói showroomban és a budapesti Mercedes Benz Fashion Weeken is bemutatta utópisztikus, 2016-os tavaszi-nyári kollekcióját, addig ruháiban számos ismert celebnő megfordult az őszi szezonban. A hajtás után megmutatjuk azokat a menő énekesnőket és színésznőket, akik Abodiban parádéztak a fellépéseken, díjátadókon és a vörös szőnyeges eseményeken!

Rita Ora egy washingtoni koncerten

A 24 éves brit énekesnő szeptemberben, a washingtoni U Street Music Hallban lépett fel Abodi arany és ezüst árnyalatú „Space Jacket” néven futó dzsekijében és hozzá tartozó szoknyában. A szőke híresség egy egyszerű fekete felsővel viselte a tervező együttesét és természetesen remekül festett benne a színpadon.

Janelle Monáe a párizsi divathéten

A 29 éves amerikai zenész és színésznő a párizsi divathét egyik legtrendibb bulijában, Stella McCartney és Peter Dundas partiján jelent meg a tervező egyik hímzett felsőjében. A „New Rite” fantázianéven futó tophoz Monáe egy magasított derekú bőr ceruza szoknyát, egy klasszikus motoros dzsekit, egy fehér bokapántos szandált, valamint Stella McCartney egyik ikonikus, 'Falabella' táskáját választotta az eseményre.

Carrie Underwood a CMA-díjátadón

A többszörös Grammy, Billboard Music Awards, Academy of Country Music, valamint American Music Awards díjas énekesnő Brad Paisley zenésszel vezette le az idei, 49. CMA díjátadót a Nashville-i Bridgestone Arénában. Underwood többször is átöltözött a rendezvény alatt, az egyik fellépőruhája pedig Abodi Dóra 2015-2016-os őszi-téli kollekciójának éjkék árnyalatú, selyem és organza couture ruhája volt.

Ma Su Los Angelesben

Az 1981-ben született kínai színésznő egy Los Angeles-i vörösszőnyeges eseményen bukkant fel Abodi 2016-os tavaszi-nyári kollekciójának egyik couture ruhájában. Ma Su és csinos ruhája annyira szerencsések voltak, hogy olyan sármos színészekkel is egy fotóra kerülhettek, mint Mark Wahlberg vagy Adrian Brody. Sőt, a színésznő Sylvester Stallonéval is pózolt egyet a vörös szőnyegen.

Oszd meg másokkal is!
Mustra