Crohn-betegként is szexisek lehetnek a nők fehérneműben

A 24 éves, Crohn-betegségben szenvedő Jasmine Stacey ismét bebizonyította, hogy kolosztómiás zacskóval is lehet valaki szexi fehérneműben. Nem ő az első, hiszen nemrég egy modell mutatta meg, hogy bikiniben is szexi lehet betegsége ellenére, majd egy testépítő bizonyította be, hogy teljes életet lehet élni a betegség mellett. Egy angol nő pedig fehérneműket mutatott be azoknak, akik szintén ebben a betegségben szenvednek, de nem szeretnének lemondani a nőies és szexi fehérneműkről. 

A fiatal nőn 20 éves korában végeztek ilesztóma műtétet és eltávolították a bél egy részét. Ez után döntötte el, hogy olyan fehérnemű kollekciót tervez, amelyben a hasonló operáción átesett nőknek segít, hogy újra szexinek érezhessék magukat. "20 éves voltam, amikor megműtöttek és hiányoztak azok a fehérneműk, amiket előtte hordtam. Sokat kerestem, de nem találtam megfelelő darabokat, így elhatároztam, hogy saját kollekciót készítek" nyilatkozta a Daily Mailnek. "Szeretném, ha a nők nem éreznék magukat megbélyegezve amiatt, hogy kolosztómiás zacskójuk van, és bebizonyítani nekik, hogy így is szexik lehetnek fehérneműben. Szeretném ha minél több emberhez jutna el, hogy ez a betegség nem olyan rossz, mint ahogyan azt a legtöbben gondolják, és azt is megmutatom, hogy a fiataloknak is lehet sztómazsákja, nem csak az idősebbeknek. Reméljük, hogy a hasonló cipőben járó nők a  fehérneműket divatosak találják és arra ösztönzik őket, hogy legyenek magabiztosak ha kolosztómiás zacskójuk vagy éppen sebhelyek, műtéti hegek vannak a testükön." Stacey azt is elmondta az újságnak, hogy a műtétje után nagyon nehezen sikerült elfogadnia, mi is történt vele és időbe telt, amik hozzászokott és elfogadta az új testét. " Azért kellett megműteni, hogy jobb legyen az életem, mégis rengeteg más dolgot is megváltoztatott" – mesélt az állapotáról Stacey, aki reméli, hogy azzal is segít, ha elmeséli a saját történetét és az inspirációját, ami a fehérneműtervezés felé irányította. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.