Kanye West: "Azért diszkrimináltak, mert nem vagyok meleg"

Fotó: Josiah Kamau / Europress / Getty

Hiába tervezett Kanye West nemrég olyan kollekciót, ami semmiben sem különbözött a hordhatatlan és unalmas elsőtől, szerinte az őt ért diszkriminációnak mégsem ez az oka, hanem az, hogy nem meleg. Az énekes-dizájner a Show Studio kétórás interjújában mesélt arról, hogy bár együttműködött az Adidasszal és bemutatta kollekcióját a New York-i divathéten is, korábban többször előfordult, hogy nem engedték be a show-kra – olvasható a Daily Mailen.

Azóta mondhatni fordult a kocka: nemcsak a Vogue-címlapjára került feleségével, Kim Kardashiannal, de feltűnt az idén novemberben a H&M-mel összeboruló Balmain kampányában is. Saját bemutatót kapott New Yorkban – igaz, a húzónévként használt Kylie Jenner és Bella Hadid ellenére eléggé vegyes kritikákat kapott a kollekciójára. Amit mi egyébként egyáltalán nem csodálunk, ugyanis a harisnyaanyagból készült cuccokat még otthon, viccből sem vennénk fel, a kifutón látott parkákat és dzsekiket pedig már rég ellőtték a fast fashion üzletek.

Fotó: Randy Brooke / Europress / Getty

A show után a Twitteren sem kímélték Westet: volt, aki azt írta, a modellek úgy néztek ki, mintha az Éhezők viadalának 12-es körzetéből léptek volna elő, egy másik szerint pedig Kanye West bebizonyította, hogy elképesztően sok pénzbe kerül az, hogy valaki mélyszegénynek tűnjön. Egy harmadik szerint a tervező azt a ruhakollekciót küldte kifutóra, amit ő viselt, amikor diákként hajléktalan volt. Ha önnek mégis tetszenek West ruhái, akkor örülhet: pár ezer forintból felöltözhet úgy, mint a híresség! A rapper pedig valószínűleg akkor sem lesz szomorú, ha már senkinek nem tetszik, amit csinál, ugyanis felesége, Kim Kardashian a Givenchy 2016-os tavaszi-nyári kollekciója előtti ruhapróbán elmondta: kapcsolata Westtel mindent megváltoztatott, hiszen előtte csak dekoltázsokban, szűk ruhákban és hangsúlyos kiegészítőkben volt képes gondolkodni, de ez már csak történelem.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.