Hová tűnt a VS modell feneke?

Nem állítjuk, hogy ez egy klasszikus Photoshop-baki, mint például az, amikor lemarad egy láb, vagy elcsúszik néhány derékvonal, de azért a Victoria's Secret reklámfotója túlmutat egy átlagos utómunkán, amivel épp csak hibátlanná teszik a modell bőrét. A képen ugyanis egyszerűen eltüntették a modell egyik farpofáját. 

A cég Facebook-oldalán persze azonnal elkezdtek ömleni a negatív hozzászólások, a legtöbben szimplán nem értik, hogy mióta lett már az is ciki, ha valakinek van farpofája, de van olyan hozzászóló is, aki kijelentette, hogy ilyenek miatt nem vásárol soha semmit a Victoria's Secretben. Néhányan pedig kiakadtak ugyan a bakin, de azt elismerik, hogy a bugyi ettől függetlenül azért jól néz ki, de erről győződjön meg ön is, aztán gondolkozzon tovább és szavazzon, vajon csak az árnyékok esnek ilyen szerencsétlenül, vagy tényleg megszaladt a Photoshop? 

Fotó: victoria's secret

Nos?

  • Ez béna Photoshop. 2565
  • Nem tudom, de szép a bugyi. 568
  • Csak árnyék! 152
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.