A 70-es évekkel együtt nemcsak a trapéz, de a palazzo nadrágok is visszatérnek a divatba lassan: ezt a sejtésünket igazolja egy közelmúltbeli rendezvény is, ahova Minka Kelly és Vanessa Hudgens is ilyen ruhadarabban érkezett. Diane Kruger és Erin Andrews is a bővebb nadrágszár mellett tették le voksukat, Britney Spears viszont maradt a jól bevált pink miniruhánál: ismét önnek kell döntenie, hogy kinek áll jobban a bő fazonú nadrág, a bogyó színű overál vagy a dekoltált rózsaszín ruha!

Ujjatlan overál

Kin jobb?

  • Erin Andrews 664
  • Diane Kruger 583

Azt hittük, végleg búcsút inthetünk már az itt-ott kivágott ruhadaraboknak, de úgy látszik, még nem. Ezt bizonyítja az is, hogy Diane Kruger nemrég egy sötét málnaszínű darabban látogatott el a 72. Velencei Filmfesztivál nyitóvacsorájára. A Cushnie Et Ochs ruhadarabhoz egy fekete magassarkút és egy aranyszínű fémclutchot vett fel, haját pedig feltűzte, hogy még jobban érvényesülhessen a ruha. Nekünk azonban az összeállításból talán leginkább a színésznő sminkje tetszik.

Erin Andrews az Amazon egyik rendezvényére látogatott el hasonló overálban, ő azonban inkább a lábán viselt aranyat egy magassarkú szandál képében. Kiegészítők közül csak egy karperecet és egy decens nyakláncot viselt – a smink és a frizura összhangját itt is ki kell emelnünk, annyira jól sikerült.

Palazzo nadrág

És a nadrág?

  • Vanessa Hudgens 744
  • Minka Kelly 488

A következő képpár szereplőiben nemcsak az a közös, hogy palazzo nadrágot viseltek, de mindketten ugyanazon az eseményen. Kínos pillanatokról azonban szó nincs, mert míg Minka Kelly egy éjkék darabot, addig Vanessa Hudgens egy téglaszínűt húzott magára. Kelly bézses magas sarkú szandált, egy teljesen egyszerű fehér felsőt és bizsunak kinéző kiegészítőket vett fel hozzá. A pipacs rúzs nekünk annyira nem illik az összképbe, de ez legyen a mi gondunk.

Hudgens is egy fehér felsőt (egészen pontosan egy blúzt) vett fel hozzá és ez a fotó álljon itt példaképpen azoknak, akik azt mondják, ez a nadrág csak a magas embereknek áll jól: a színésznő ugyanis mindössze 155 centiméter. Ugye, hogy nem látszik? Azért, mert minden a fazonon múlik! A szettet egyébként egy mutatós Céline-táskával, aranyra festett körmökkel, hangsúlyos fülbevalóval és megszámlálhatatlan gyűrűvel egészítette ki.

Rózsaszín ruha

Kinek áll jobban?

  • Ashley Tisdale 856
  • Britney Spears 515

A végére egy tálalástól függően közepesen lotyós rózsaszín ruhát hagytunk. A "mutatok is, meg nem is" elven működő darabot Britney Spears az X-faktor második évadának válogatójára vette fel és valamiért egy fekete, platformos magassarkút választott hozzá. (Annyi más színnel működne, miért pont ezt kellett?!) A kiegészítőket olyan szinten nem túlozta el, hogy egyáltalán nem vett fel semmit – így viszont minden figyelem a besütött hajára és a menhelyi kiskutya szemsminkre terelődhet.

Ashley Tisdale a Mizumi eseményére vett fel egy hasonló darabot. A platformról ő sem bírt lemondani, igaz, ő egy szürkés-bézs darabot húzott a lábaira. Spearsszel szemben ő nem hagyta otthon a kiegészítőket: a gyűrűkön kívül még egy aranyórát is felvett. Úgy tűnik, őt is elérte a 70-es évek láz: egy szürke színű rojtos hasítottbőr válltáskát vitt magával. Nos, szavazzon, kinek áll jobban?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.