Öltözzön olcsón csövesnek, mint Kanye West!

Elég cikik vagyunk, ugyanis a mai napig nem tudtunk rájönni, mitől olyan kelendőek Kanye West cuccai. És valószínűleg kisebbségben is vagyunk, hiszen ha a rapper felvesz valamit vagy rákerül a neve valamire, az azonnal készlethiányos lesz. Hasonló a helyzet most az egyik pulóverével is, amihez hasonló egy évvel ezelőtt senkit nem érdekelt az üzletekben, most viszont konkrét riadólánc alakult ki arról, hogy hol milyen színben és méretben kapható – írja a Complex. A H&M pulóverét itthon is megtalálja – 6990 forintot kérnek érte.

Kanye Westtel mindent el lehet adni – akár többszörös áron is. Bizonyíték erre az eBay is, ahol a rapper nevére szűrve jelenleg 23 ezer találatot dob fel az aukciós oldal. West egyébként imádja Haider Ackermann pulóverjeit: tavaly azt nyilatkozta, ez a kedvenc márkája.

Az ára miatt érthető módon nem lett túlságosan népszerű West tinédzser rajongói körében, azonban jött a H&M és külföldön 30 dolláros, itthon 6990 forintos áron piacra dobta a szinte tökéletesen ugyanúgy kinéző melegítőfelsőket. Innen már csak egyetlen lépés volt, hogy valaki feltöltsön róluk egy fotót a 18 ezer tagot számláló Sneakerhed UK csoportba, a fanok pedig vérszemet kapjanak. „Mi olyan különleges ezekben?" – kérdezte valaki naivan és gyorsan fel is világosították, hogy Kanye West is ilyet hord (egészen pontosan az Ackermann-féle eredeti változatot).

hm.com

Ha önnek még a H&M-es verzió is drága, akkor egészen nyugodtan menjen be valamelyik közeli turkálóba – ha kilós, 300 forintért talál magának egyet. Például kollégánk, Nemoszi kevéssé divatérzékeny apja 20 éve egy ilyenben ücsörög, ha lemegy a nyaralóba: most hirtelen ő is hatalmas  trendszetter lett!  Ja, és akkor se ijedjen meg, ha a szétnyűtt pulcsi méret nem passzol és lóg, hiszen pont ez a lényeg!  

Oszd meg másokkal is!
Mustra