Ez a két modell akár ikerpár is lehetne

Újra rendhagyó poszttal rendelkezünk, mégpedig olyannal, amikor mindhárom páros ugyanabból a két emberből áll. Régi olvasóink már szemtanúi lehettek ilyen csatának: elég például arra gondolni, amikor a Vogue-főszerkesztő Anna Wintour és Victoria Beckham PETA-mágnes szőrmében csaptak össze. Most két modellen, Sara Sampaión és Emily Ratajkowskin a sor, hogy megmérettessenek – az ítész pedig (mint minden esetben) ön!

Narancsban

Ki a jobb?

Itt könnyű dolgunk volt: nem kellett ugyanis két képet egymás mellé illesztenünk, hiszen a celebnők maguktól bújtak össze egy fotó erejéig a Sports Illustrated egyik eseményén februárban. Mindketten egy narancs színű, érdekes felsőrésszel rendelkező ruhában nyomultak, de míg Sampaio egy fekete, flitterekkel díszített, fekete magassarkút húzott fel hozzá, addig barátnője egy nude darab mellett döntött. Az ékszereket egyikük sem vitte túlzásba, Ratajkowski viszont egy, a cipőjéhez passzoló clutchot cipelt magával. A smink mindkét esetben szép lett – igaz, Sampaiónak elkélt volna egy kis púder a fotózás előtt.

Kékben

És itt?

Pár hónapot ugrunk előre az időben, egészen a május közepi Cannes-i Filmfesztiválig. Sara Sampaio egy királykék, X-alakú felsőrésszel ellátott ruhát viselt 20-án, amihez kicsit fantáziátlan módon egy lakkhatású fekete magassarkút vett fel. A modell itt sem vitte túlzásba az ékszereket: a csillogó fülbevalóihoz csak egy passzoló, egyébként virág alakú gyűrűt vett fel. A smink és a haj a három kép közül talán itt a kedvencünk.

Bő két héttel később Ratajkowski a Tony Awardson jelent meg egy, fazonban Sampaióére igencsak hasonlító éjkék estélyiben. Az övén azonban oldalt díszítések voltak, a hasából is mutatott kicsit és övet is tettek rá. Sajnos a ruha takarja, de a modell egy csillogó magassarkú cipőt vett fel hozzá, nekünk a szettből viszont a natúr színű körömlakk.

Feketében

Kinek áll jobban?

Régóta tudjuk, hogy a celebnők kezelásbasra cserélték az estélyiket, így nem lepődtünk meg azon sem, hogy a két modell is beújított egyre – ráadásul mindketten fekete színben. Sara Sampaio egy fotókiállítás kapcsán húzta magára az említett ruhadarabot, amihez mi mást vett volna fel, ha nem egy fekete magassarkút. A decens ékszerekkel megtoldott szettet féloldalas frizurával és vörös rúzzsal dobta fel a Victoria's Secret-modell. Ratajkowski az E3 kickoff partiján vett részt hasonló szerelésben: ő egy aranyozott belső talprésszel rendelkező, fekete magassarkú szandált húzott lábaira. A monokróm hatást nem kicsit törte meg a barna, hasított bőrből készült clutch, a legfurább pedig egyértelműen a pórázra hajazó, aranyból készült nyaklánc. Önnek melyik tetszik jobban?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek