Amal Clooney-n vagy SJP-n jobb a mellény?

Zseniális képpárra bukkantunk az interneten: Amal Clooney pár napja hasonló ujjatlan kabátban sétált Londonban, mint amiben Sarah Jessica Parker is még februárban New Yorkban. Igaz, két teljesen eltérő stílusú szett lett a végeredmény. Viszont mivel mindkettőnek ugyanaz a ruhadarab az alapja, adódik a kérdés: vajon melyikükön mutat jobban? Mellettük még két másik páros esetében dönthet arról, hogy kin mutat jobban a fehér Elle Sasson, illetve a fekete Alexander McQueen-ruha.

Sarah Jessica Parker vs. Amal Clooney

Ki a jobb?

Parker már februárban ellőtte ezt a Tome-mellényt, méghozzá akkor, amikor a márka új kollekciójának bemutatóján volt a New York-i divathéten. A fekete-fehér kockás darabot egy púderrózsaszín oversize ruhaszerűségre vette fel, a szettet pedig – kreatívan – olívazöld tűsarkúval egészítette ki. A backstage-ben tett látogatásakor táskát nem vitt magával, illetve a haja és a sminkje is szép volt.

Amal Clooney-t pár hónappal és néhány ezer kilométerrel arrébb fotózták le: ő Londonban sétálgatott az ujjatlan kabátban, amihez fekete színű, dekoltált felsőt, kőmosott farmert és fekete lábbelit vett fel. A szett egészen monokrómra sikeredett, ugyanis a napszemüvege, a pakolós táskája és a nyaklánca is ilyen színű volt. Szerencsére a rúzsa nem: az ajkakra egy fukszia szín került.

Fontos hasonlóság: mindkét celebnő a haját igazgatja-túrja a képen!

Katharine McPhee vs. Emmy Rossum

És itt?

Katharine McPhee-ben és Emmy Rossumban amellett, hogy mindketten színésznőként keresik a kenyerüket, akad még egy közös: mindkettejüknek megtetszett Elle Sasson ruhája. A felsőrészen színes virágszirmokkal díszített, alul pliszírozott ruhához McPhee ezüst színű magassarkú szandált húzott fel, amikor elment a Guiseppe Zanotti Beverly Hills-i üzletének megnyitását ünneplő buliba. Lábkörmeit rózsaszínre festette, a manikűrje pedig valamilyen érthetetlen módon feketére sikerült. Úgy gondolta, a szettet kiegészítőkkel dobja fel: egyaránt aggatott magára ezüst és arany színű darabokat is. Bár a ruha nyakrésze így is eléggé hangsúlyos, a karkötők helyett mi sokkal inkább el tudnánk képzelni egy decens nyakláncot. De hát mi nem vagyunk Katharine McPhee.

Emmy Rossum egy olyan vacsorára látogatott el egy hasonló ruhában, ahol a Glamour magazin júniusi Success kiadását ünnepelték. Ő egy barnás nude magassarkú szandált húzott a lábaira – és mind a manikűrje, mind a pedikűrje bordós árnyalatot kapott. Ékszerek közül csak egy arany karkötőt vett fel, ami pedig legalább 30 piros pontot érdemel, az a táska: a királykék krokodilmintás darab váratlan, de annál jobban működik.

Chloe Moretz vs. Shu Qi

Kin jobb a McQueen?

Chloe Moretz az idei Vanity Fair Oscar partira érkezett ebben az Alexander McQueen-csodában, amihez fekete magassarkút vett fel. A halványszürke körömlakk tökéletes választás – pont úgy, ahogy az ezüst nyaklánc és a vörös rúzs is. Shu Qi pár hete Cannes-ban sütött el egy hasonló szettet – igaz, ő a nude magassarkút húzott fel hozzá (egyébként teljesen más így az összkép, nem?!). Ő nyakláncot nem, viszont egy pár piros-rózsaszín, legyező formára hajazó fülbevalót vett fel hozzá. Gondolná egyébként, hogy a színésznő 39 éves?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek