Nehezen kombinálható nadrágok? Itt a segítség!

A nadrágok és szoknyák trendjei elég gyorsan váltakoznak. Ezeket követni nemcsak azért megterhelő, mert sok pénzbe kerül, hanem azért is, mert sokszor nehéz hozzájuk felöltözni. Itt nem éppen a felsőrészre gondolunk, sokkal inkább arra, hogy nem mindig lehetünk biztosak abban, milyen cipő passzol mondjuk a trapéznadrághoz vagy a térdig érő, de bő fazonú darabokhoz. Szerencsére a HuffPoston belefutottunk egy témába vágó cikkbe, ennek segítségével pedig street style fotókkal és itthon is elérhető termékek montázsival mutatjuk meg önnek, mit mivel párosítson.

Culotte

A culotte térd alá ér és meglehetősen bő – emiatt vastag lábakra nem ajánljuk, mert optikailag még inkább szélesítő őket. Ugyanezt teszi mondjuk a vékonyabbakkal is, ezért mindenképpen azt javasoljuk, magassarkúval viselje – lehetőleg olyannal, amelynek vékony a bokapántja.

Nadrág - ZARA - 9 995 Ft; Cipő - ASOS - 52 euró
Nadrág - ZARA - 9 995 Ft; Cipő - ASOS - 52 euróFotó: Reklámfotó / Getty Images

Trapéz farmer

Nehéz a farmerból készült trapéznadrágot úgy viselni, hogy ne tűnjünk benne ügyeletes hippinek, viszont segíthet a dolgon az, ha nem tornacipővel, hanem mondjuk egy nyitott orrú, telitalpú lábbelivel viseli. Arra is figyeljen, hogy ne nagyon érjen a földre, mert már elmúlt 2003 és nem mutat jól, ha szétszakad a farmer szára.

Nadrág - Mango - 11 995 Ft; Cipő - Stradivarius - 14 995 Ft
Nadrág - Mango - 11 995 Ft; Cipő - Stradivarius - 14 995 FtFotó: Reklámfotó / Getty Images

Jogger nadrág

Nem igazán találtunk magyar megfelelőt a joggers szóra: igazából a répafazonú melegítőnadrág városi változatát takarja. Elég univerzális darab, így stílusától függően viselheti elegáns magassarkúval és tornacipővel is. A nadrágnak léteznek bőrből készült verziói is, azok talán egy fokkal indokoltabbak utcára, mint az edzőtermi darabok.

Nadrág - Bershka - 6 995 Ft; Magas sarkú cipő - H&M; 14 990 Ft; Sportcipő - NewYorke - 5 990 Ft
Nadrág - Bershka - 6 995 Ft; Magas sarkú cipő - H&M; 14 990 Ft; Sportcipő - NewYorke - 5 990 FtFotó: Reklámfotó / Getty Images

Kezeslábas

A kezeslábasnál arra kell figyelni, hogy mennyire széles a lábszár. Ha lábkövető (slim) fazonú, akkor egy magassarkút vegyen fel hozzá, hogy ne törjön meg a "kecsesség". Jó hír: már kevesebb mint 15 ezer forintért lehet olyan overálja, mint Carine Roitfeld-nek.

Overál - ZARA - 14 995 Ft; Cipő - Steve Madden - 95 euró
Overál - ZARA - 14 995 Ft; Cipő - Steve Madden - 95 euróFotó: Reklámfotó / Getty Images

Midi szoknya

Tavaly újra divatba jött a midi szoknya, jól meg is néztük egy körképen, hogy hol mennyiért kapni. A joggerhez hasonlóan ez is elég sokoldalú: a stílusától és hangulatától függően viselheti lapostalpú sportcipővel, de akár magassarkúval is – esetünkben egy barna gladiátorszandállal.

Szoknya - Mango - 13 995 Ft; Magas sarkú cipő - River Island - 89 euró; Sportcipő - H&M - 5 990 Ft
Szoknya - Mango - 13 995 Ft; Magas sarkú cipő - River Island - 89 euró; Sportcipő - H&M - 5 990 FtFotó: Reklámfotó / Getty Images

7/8-os nadrág

A külföldön "cropped", nálunk 7/8-os néven futó fazon a boka felett végződik, így optikailag kicsit nyújt rajtunk. Éppen ezért felesleges ezt magassarkúval tetézni: nyugodtan vegyen fel hozzá valami mókás lapostalpú cipőt.

Nadrág - MangoOutlet - 3 995 Ft; Cipő - ASOS - 46 euró
Nadrág - MangoOutlet - 3 995 Ft; Cipő - ASOS - 46 euróFotó: Reklámfotó / Getty Images
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.