Nyolcezres dizájnt árul 200 ezerért a Versace

Zanza!

Nem éppen most éli életének legszebb napjait a KESH művésznéven futó Los Angeles-i Kesshia Kumari. Szerinte ugyanis a Versace 440 fontért árulja azt a felsőt, amit ő már korábban megálmodott az egyébként botrányoktól nem teljesen mentes American Apparelnek – ráadásul azt a pólót csak 20 fontért, tehát 8 ezer forintért árulják.

A 85 ezer követővel rendelkező Instagramja egyébként már most a koppintástól hangos: a lopásról írt már a Vogue, a Fashionista és a Yahoo is. A lány pedig minden cikkről képernyőmentést készít úgy, ahogy az ominózus Versace-felsővel is tette. Az ikertornyokról egy montázst is készített „Legalább nézne ki jobban, mint az olcsó változat. Ez úgy néz ki, mint valami vázlat" képaláírással, a többi felhasználó pedig maximálisan kiáll mellette. "Egyértelműen lopott a Versace. Elég megnézni a szemeket és a szájat" – írta egyikük. A luxus divatház terméke egyébként jelenleg készlethiányos.

posztba
Fotó: reklámfotó

„Miért nem tudnak ezek a cégek, márkák vagy emberek valami sajátot alkotni? Mi történt? Miért hiszik ezek az emberek azt, hogy amire szemet vetnek, az rögtön az övék is lesz?" - fakadt ki Kamuri, egyébként a The Cutnak adott interjújában elismerte, hogy mindig is imádta a Versacét és borzasztóan csalódott.

Ön mit gondol?

  • Pofátlan koppintás. 366
  • Kit érdekel?! 146
  • Tök más a kettő. 53

"Ez nem csak egy művészeti alkotás, amit két évig tartott megalkotni. Nem csak egy művészeti alkotás, amit az American Apparelnek terveztem, hogy megfizethető és hozzáférhető terméket kínáljunk ezzel a munkám támogatóimnak. Ez az én arcom! Nem tudom, hogy fordulhat elő ilyesmi" – indokolta. Kumari egyébként 17 éve kezdett el tervezni és a MySpace-en árulta őket, ezt az ügyet pedig bíróságra viszi. Ha megállapítják, hogy valóban őt koppintotta a divatház, akkor szép kis összegre számíthat: ilyenkor ugyanis a termékből keletkezett profitot veszik figyelembe.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Blogmustra