Már hamisítják is a kék-fekete ruhát

Múlt héten robbant a bomba, és elárasztották az internetet olyan képek, amelyen – egy egyébként csúnyácska – ruha látható, alatta pedig azon veszekedtek az emberek, hogy milyen színű. A kék-fekete kontra arany-fehér csatáról természetesen mémek is készültek, és nem kellett sokat várni, hogy a ruha másolata kedvenc oldalunkon, az Aliexpress-en is feltűnjön.

Az ominózus ruha természetesen kétféle színkombinációban kapható, és az eredeti márka, a ROMAN Originals weboldaláról lelopott termékfotókkal hirdetik. Jelenleg 50 dollárt (14 ezer forintot) kérnek érte, amit mi azért sem tartunk kihagyhatatlan üzletnek, mert az igazit 50 fontért, azaz kicsivel több mint 20 ezer forintért tudhatjuk a magunkénak. A minőségbeli különbségről pedig még csak sejtésünk sincs...

Az eredetit 20 ezerért kapjuk meg, a kínai másolatot 14-ért rendelhetjük meg.
Az eredetit 20 ezerért kapjuk meg, a kínai másolatot 14-ért rendelhetjük meg.aliexpress

Indokolt lenne a másolatot megrendelni, ha még mindig készlethiányos lenne a ruha (természetesen a hype után percek alatt azzá vált), de már a ROMAN honlapján és az Amazonon is rendelhető. Az Aliexpress-es eladó egyébként jól betárazott belőle: jelenleg körülbelül 4000 eladó darabja van belőle. Állítólag.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra