Saját lányát nyúlta le Sarah Palin

Legutóbb tavaly nyáron írtunk olyan esetről, amikor anya-lánya egymást koppintotta: akkor Kris Jenner viselte ugyanazt a Valentino-uhát, amiben később lányát a Four Seasons hotelt elhagyva fotózták. Most ismét hasonló eset történt: Sarah Palin próbálkozott be egy olyan dresszel, amit lánya, Bristol már 2011-ben ellőtt. Posztunkba került egyébként olyan páros is, akik ugyanarra az eseményre mentek hasonló ruhában. Jó szavazást!

Sarah Palin vs. Bristol Palin

Kin jobb a ruha?

  • Sarah Palin 321
  • Bristol Palin 221

Sarah Palin február közepén látogatott el a Rockefeller Plazába, az eseményre pedig egy törtfehér, flitterekkel kirakott ruhában jelent meg. A fekete nyitott orrú cipőt már csak azért sem értjük, mert lábaira harisnyát húzott, a legmeglepőbb viszont a szőrös kistáska és a kétpálcás búcsús karkötő. Palin egyébként 51 éves létére nagyon jól néz ki, egyedül a keretnélküli hegesztőszemüveget cserélnénk valami modernebbre. Az egyszerre Erdélyi Mónikára és Demi Lovatóra is hasonlító Bristol Palin már 4 évvel ezelőtt ellőtte ezt a ruhát – igaz, ő akkor egy fokkal kreatívabb volt. Bár ő is egy nyitott orrú, szürke magassarkút viselt, harisnyát nem húzott hozzá, és táskát, illetve ékszereket sem vitt magával. A sminkje nem lett a legjobb, bár lehet, hogy 2011-ben pont az volt a trend.

Lucie de la Falaise vs. Angelababy

És ez a fehér Dior?

  • Falaise-en 266
  • Angelababy-n 156

Ez a történet egy fokkal kínosabb, mint a Palin-család nőtagjaié: a két hölgy ugyanis ugyanarra az eseményre, a Dior haute couture kollekciójának bemutatójára kapta vette fel ugyanazt a fehér ruhát. De la Falaise-t érdekes pózban fotózták le, mindenesetre az látszik, hogy a nyakától az aljáig gombolt ruhához fekete csizmát, decens ékszereket és borítéktáskát vett fel. A szettből a kedvencünk a visszafogott nyaklánc, illetve a smink és a haj is tetszetős. Angelababy egy fura orrú, púderrózsaszín platformos magassarkút húzott a lábaira, óriási köves gyűrűt vett fel és a ruha gombjaihoz tökéletesen passzoló furán mintás clutch-ot szorongatott. Bár eddig sem volt túlsúlyos, de a modell mintha most fogyott volna egy kicsit. Vagy csak a ruha szabása miatt tűnik így?

Carmen Ejogo vs. Priyanka Chopra

Ki érzi jobban a szettet?

  • Priyanka Chopra 268
  • Carmen Ejogo 137

Érzik a tavaszt a celebnők: Carmen Ejogo és Priyanka Chopra is fehér, itt-ott áttetsző ruhában jelent meg nemrég. Ejogo az Instyle partiján mosolygott a fotósoknak a Beverly Hills Hotelben, és bár a ruha elképesztően olcsó hatású, a királykék hegyesorrú tűsarkúját mi is elfogadnánk. A ruhához egyébként egy hasonló árnyalatú műgallért is felvett, és a gyűrűjének köve is ilyen színben pompázott. Nem mondhatjuk, hogy nem ment biztosra...

Önnek ismerős Priyanka Chopra neve? Nekünk sem. Szerencsére a Google segített és kiderült, hogy ő a 2000-es Miss World. Egy pre-Grammy brunch-on vett részt, ahova hasonló ruhát húzott fel, mint Ejogo. Igaz, ő fehér cipőt választott hozzá, körmeit lakkozatlanul hagyta, a sminkje viszont egész pofásan mutat. Önnek kin jön be jobban a függöny?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra