Zsebkendőre került az 50 éve elhunyt Churchill feje

50 éve, hogy elhunyt Sir Winston Churchill, az itthon kevésbé ismert Turnbull & Asser pedig az évfordulóra készült kollekcióval tiszteleg előtte. A ruhadarabok egy részét az egykori miniszterelnök arcával díszítettek, de akad köztük olyan is, amit a politikus is előszeretettel viselt – a mottójuk is arra utal, hogy többször vásárolt náluk. "A legtöbben kiváló államférfiként ismerték Churchillt, mi úgy mint egy 46-os méretű ember" – olvasható a márka honlapján.

A kollekció részét képezik többek között a 100% selyemből készült díszzsebkendők, és a hasonló anyagú nyakkendők is, de az igazi fanatikusoknak mélyre kell nyúlniuk a pénztárcájukban: ez a bőrönd például 1350 fontba, tehát több mint félmillió forintba kerül, amelyet a Turnbull & Asser a Globe Trotter bőröndspecialistával együtt álmodott meg. A kollekció elérhető a márka honlapján, a Jermyn streeti üzletben pedig lehetőség van a híres "Siren" öltöny mérték utáni rendelésére is.

Ön mit gondol? Valóban egy nemes tisztelgés a miniszterelnök előtt vagy puszta nyerészkedés? Ha előbbire szavaz, bökjön itt lent a MENŐ-re, ha utóbbira, akkor a CIKI-re!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1598) (1302) Ciki!
Mustra