Egymillió forintba kerül a 2015-ös év táskája

Pár nappal ezelőttig lehetett szavazni a Vogue oldalán arra, hogy melyik legyen a 2015-ös év IT-bagje. Ha esetleg lemaradt a beharangozó posztunkról, vagy nem tudja, mit takar ez a kifejezés, kattintson ide, most pedig nézzük meg, melyik táska nyert a "versenyen"! A Vogue szerint több tízezren szavaztak (ehhez mi is hozzájárultunk páran a szerkesztőségből), az első három helyezett pedig sorrendben 20-17-11%-ot ért el.

Mondhatni, elég egyértelmű lett a végeredmény: csak a dobogósok elvitték a szavazatok felét, a győztesre pedig minden ötödik ember voksolt. A Fendi Peekaboo (Kukucs!) névre hallgató kiegészítője végzett az első helyen, ami annyira meglódította az eladásokat, hogy akad olyan webshop, ahol már készlethiányos. A táska érdekessége, hogy kinyitva a külső borítással teljesen kontrasztos belső terek (néhány esetben az előző szezonból ismert szőrmókok szemei) néznek vissza ránk. Ez pedig annyira megnyerte világszerte a nők szívét, hogy a Net-a-Porter-n két verzió is készlethiányos (ez és ez), így ha szeretne egyet magáének tudni, a Barney's-t, illetve a Neiman Marcus-t tudjuk ajánlani – utóbbinál amúgy egymillió forintba kerül, de egész szép összeget megspórolhat a hírlevélre való feliratkozásért kapott 10%-os kedvezménnyel!

A Peekaboo konepciója egyébként nem éppen mai (Instagramon már másfél éve belefuthattunk, bár a celebek most kaptak belőle rá igazán ), most azonban előjöttek egy kisebb változattal, ami meg is nyerte a szavazást. Ez viszont ne szegje kedvét: nézze meg a galériában, hogy hol mennyiért szerezheti/szerezhette volna be!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek