Nézze meg George Clooney nejét munkaruhában!

George Clooney neje munka közben.
George Clooney neje munka közben.Abaca / Northfoto

Ahogy az várható volt, George Clooney sztárügyvédként dolgozó feleségéről az esküvőt követően jóval több kép kerül nyilvánosságra, mint a szertartás előtti időszakban. Persze ennek mi csak örülni tudunk, hiszen így nem csak a hétköznapi szereléseit, illetve a lakodalmi hosszú hétvégén viselt luxuscuccait tudjuk bemutatni, hanem azt is, hogy hogyan fest a hollywoodi hírességnek is beillő emberjogi ügyvéd munka közben.

A 36 éves Amal Alamuddin Clooney természetesen szigorúan betartja a bíróság által előírt szabályokat, így kollégaihoz hasonlóan ő is talárban jelent meg az Emberi Jogok Európai Bírósága előtt Strasbourgban, ahol a baloldali Török Munkáspárt vezetőjének, a politikai aktivistaként ismert Dogu Perinceknek a tárgyalásán vett részt és Örményországot képviselte kedden délelőtt. A csinos jogásznő jól láthatóan nem kívánt kitűnni a tömegből ruhájával, így csak mutatós jegygyűrűje és visszafogott sötétlila körömlakkja dobta fel a fehér nyakrésszel ellátott fekete talárt.

Amal Alamuddin Strasbourgban.
Amal Alamuddin Strasbourgban.Abaca / Northfoto

Természetesen, mivel Clooney nejeként Amal már-már celeb, nem úszta meg a tárgyalás után az olyan felszínes újságírói kérdéseket sem, mint amilyet a Telegraph riportere tett fel neki. A ruhaválasztásáról kérdezte a tudósító, és Amal Alamouddin válasza mindet vitt: "Ede & Ravenscroft-ot viselek" – mondta nevetve. Az Ede & Ravenscroft egy londoni szabóság, mely például talárokat is készít. De a szabóság megnevezésénél is kedvesebb gesztus Alamouddintól, hogy képes volt mosolyogva válaszolni erre a hülye kérdésre, amikor annyi fontosabbat lehetne tőle megtudni egy ilyen per kapcsán.

 
Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra