Ilyen volt Palvin Barbara 2014-es éve

Kőkemény év áll Palvin Barbara mögött, akinek népszerűsége még nőtt is a tavalyi évhez képest. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a Tumblr éves összesítése alapján a magyar modell a hatodik legfelkapottabb szupermodell, ami által olyan hírességekkel említik egy lapon, mint Kate Moss, Naomi Campbell, vagy Dita von Teese. Összeállításunkban megnézheti, hogy mivel volt elfoglalva a fiatal modell 2014-ben!

A vetkőzéstől az első Vogue címlapig

Palvin Barbara a nagyközönség előtt is nyomatékosítani szerette volna, hogy elmúltak a kamaszévek, ezentúl felnőtt nőként kíván a kamerák elé állni. Ezt persze a legjobb eszközökkel kommunikálta le, két magazin kedvéért is ledobta a ruháját a kamerák előtt. Az olasz Marie Claire áprilisi címlapján nincs rajta egy lepedőn kívül más, a lap hasábjain pedig egyértelművé teszi, hogy nyitottabb a bevállalósabb melókra is a közeljövőben. Hasonlóképpen egyértelmű üzenet volt a francia Madame Figaro novemberi számában közzétett anyag is, amit Nico készített az egyre merészebb L'Oreal nagykövetről.

Palvint tavasszal natúr sminkkel tette címlapjára a Glass Magazin, majd novemberben egy vintage stílusú címlapot lőtt róla Guy Aroch a Malibu Magazinnak. Decemberben pedig nemcsak a Telva Magazin borítóján pózolhatott Emilio Pucci egyik legmenőbb szerelésében, hanem végre a Vogue is rábólintott a modellre és felkerülhetett a divatlap portugál kiadásának legelejére és hasábjaira, aminek színes, javarészt szőrmekabátokat bemutató anyagát Marcin Tyszka lőtte.

A fehérneműs és kamaszlányos kampányok

Míg Palvin tavaly javarészt farmerszereléseket és iskolábajárós ruhákat reklámozott a szépségápolási termékek mellett, addig idén olyan szupermodellek társaságában tűnt fel a brazil fürdőruhamárka, a Rosa Cha 2015-ös tavaszi-nyári fesztiválszezonra készített kollekciójának kampányában, mint Erin Heatherton, Frida Gustavsson vagy Taylor Marie Hill. A sorozatban egyébként nincs semmi extra, az apró sortba és fodros ruhákba öltöztetett modellek örülnek a nyárnak, bicikliznek, buborékokat fújnak és a mosolyognak a virágos mező láttán.

Palvin egy másik ismert modellel, Chanel Imannal is feltűnt egy hirdetésen az ősszel, méghozzá a Los Angeles-i márka, a Revolve kampányában, amit az olasz fehérnemű- és fürdőruhamárka, a Twin Set szexi reklámanyagai követtek a sorban. Bár a modell sajnos ritkán mond igent egy-egy kifutós fellépésre, a Moschino legújabb kreatívigazgatójával, Jeremy Scott-tal mégis kivételt tett és fellépett júniusi, elsősorban pasiruhákat felvonultató showján Londonban. Reméljük a következő szezonban nem kerüli el ilyen messziről a kifutók világát.

Vörös szőnyeges események

A színészi babérokról álmodozó 20 éves modell idén szinte mindent megtett azért, hogy Hollywoodtól-Cannes-ig felfigyeljenek rá a paparazzik a vörös szőnyegen való vonulás közben. Többek között megjelent a Hercules Los Angeles-i bemutatóján és több eseményre is benézett a Cannes-i Filmfesztivál alatt, ahol nemcsak a nagyszabású amfAR gálán vett részt, de modelltársaival ellátogatott egy-két egy filmpremierre és azt követő bulikba is. Nézze meg a galériában, hogy milyen eseménydús volt Palvin Barbara 2014-es éve!

 
Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek