Fokozódik a leárazás!!!

Nagy boldogan indultam edzeni a Mammutba vasárnap, mondván, majd jót röhögök az egymást taposó embereken, akik tényleg olyan hülyék, hogy még mindig nem tanulták meg, hogy aranyvasárnap nem szabad vásárolni, mert oltári a tömeg.... Na ebből hamar szemöldökhúzgálás és anyázás lett, ugyanis ez jött szembe velem azonnal:

Igen, Mango -50%... Bementem és tényleg, nem viccelnek. A csizma, amit kinéztem karácsonyra 27995 forint helyett már most csak 12990 forint, őszintén remélem, hogy nem vette meg nekem senki teljes áron. A csodaszép kabátok, amiktől október óta nem tudok elszakadni, már csak 20 ezer forint körüli összegbe kerülnek, kár is lett volna értük kiadni 40 ezret. Még jó, hogy nem tettem meg, de el tudom képzelni, mennyire boldog most az, aki mondjuk pár hete ruházott be egyre. És így tovább, minden le van árazva, van, ami tényleg 50%-kal, van ami még csak 20-30%-kal, pont ahogy azt a december 27-i leárazáson megszokhattuk. Csak épp még el se kezdődött a karácsony.

Egyébként továbbra sem értem, miért kezdődtek el már aranyvasárnap a leárazások, mert azt hittem, ez az a pár nap az ünnepek előtt, amikor bármit el lehet adni a szokott árnál drágábban is, hisz 24-re ajándékot kell varázsolni a fa alá mindenkinek. Mégis, hirtelen idén (majdnem) minden ruházati bolt akciót hirdetett már az ünnepek előtt – és nem hiszem, hogy csak ennyi lenne az oka a dolognak. Ha valaki tudja miért, könyörgöm, írja meg nekem!

A Mango mellett a Camaieu is 50%-os akciót hirdet: érdemes benézni hozzájuk, csinos poliészter ruháik vannak alig 3 ezer forintért, jeggingsek 3500-ért, leggingsek, farmerek hasonló árakon kaphatók. A kötött pulóverekért is már csak 4500-6000 forintot kérnek. Továbbra is csodaszép bőrdzsekiket kínálnak, még mindig csak 13 ezer forintért, szóval itt is el lehet tölteni pár órát, akárcsak a CCC-ben, ahol egyes cipőkre és csizmákra 30% kedvezményt adnak.

Ön most mit érez?

Az igazi sokk a Springfieldben ért, ahol pont egy hete vettem ajándékot a férfirokonoknak: akkor 9995 forint kicsit soknak tűnt egy pamutingért, de gondoltam, mégiscsak karácsony van, ilyenkor nem lehet kivárni egy leárazást, meg amúgy is kicsit kínos lenne akciós dolgot pakolni a fa alá. Aha. Ha most vettem volna meg ugyanazt az inget, csak 4995 forintot kellett volna fizetnem. És ciki, nem ciki, mégiscsak leárazott ruha kerül a fa alá. Ugyanez áll a pulóverekre és a női blúzokra, felsőkre is. A szép, kötött férfisálakért soknak tűnt a 9000 forint, most már csak 4500 forintba kerülnek: ennyiért bőven megérik az árukat, akárcsak a 990 forintos zoknik. 

Nézze meg a galériában, hol miket találtam az edzőterem felé menet – a nagy fast fashion márkák közül nagyjából már csak az Inditex boltok (Zara, Bershka, Oysho, etc.) maradtak ki az akciókból és az Intimissimi-Tezenis-Calzedonia trió.

Ha ez nem lenne elég... 

Szóval ha ez nem lenne elég: már az ll Bacio di Stilében is elkezdődtek a leárazások! Az áruház ezúttal egyedülálló akciókkal, több mint hatvan világhírű divatmárkát kínál akár 70%-os leértékeléssel. A múlt héten indult, „Karácsonyi nagytakarítás” névre keresztelt áruházi akció a maga nemében teljesen egyedülállónak számít, hiszen az ilyen jellegű és ekkora mértékű leértékelések általában az ünnepeket követően veszik kezdetüket.

IMGL2634-3.png
Il Bacio di Stile

Az áruháztól megtudtuk, hogy az akció sikeres, például az egyik legismertebb nemzetközi márka (korábban többszázezer forintba kerülő, most akciós) táskáit egy nap alatt elvitték a vásárlók. Elég kecsegtető, érdemes lehet körülnézni az Il Bació di Stilben még karácsony előtt, simán lehet, hogy szembejön valami jó.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra