Már most durva leárazás van a H&M-ben

Ha ruhát ajándékozna karácsonyra, a H&M-mel jár a legjobban: rengeteg női és férfiruha kapható 4 ezer forintért, megdöbbentünk, de olyan őszi darabokat is ennyiért szerezhet be máris, amikért nem olyan rég még 12.990 vagy 8990 forintot kért a márka. Hogy ez miért éri meg a cégnek, amikor tényleg ez az a két hét így az ünnepek előtt, amikor a szart is el lehet sózni aranyáron, nem tudjuk, de örülünk neki.

Mondjuk hozzá kell tenni, hogy igazán értékelhető darabokat leginkább a férfiosztályon találtunk, a női leárazott részleg ugyan körülbelül tízszer akkora, mégis tele van rossz minőségű vagy szimplán csúnya darabokkal.

A Vörösmarty téri üzletben néztünk szét, ahol az akciók mértékének megfelelően hatalmas tömeg van, pont olyan, mint egy átlagos december 27-i reggelen. A női ruhák közt leginkább a szoknyák tűntek fel: több olyan minivel is találkoztunk, amit teljes áron nem láttunk sehol, pedig jól néznek ki. A blúzok között sajnos inkább 40-es méret fölött érdemes válogatni, de ki lehet fogni jókat.

Nem csak a H&M tart leárazást már most, de a többi üzletben azért még nem ekkora mértékű az olcsósítás: a Reservedben inkább jelzésértékű a kedvezmény, a Mangóban pár kabátra már jóideje 40% kedvezményt ígérnek, az Orsayban tartja magát a pár sornyi leárazott ruha. Mi csak egy órát töltöttünk a Váci utcában, de ezalatt is rengeteg akció jött szembe – talán csak az Inditex csoport (Zara, Bershka, etc.) nem adta még be a derekát. Nézze meg a galériában, hol milyen akciókat találtunk!

Ön mit szól a karácsony előtti leárazáshoz?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra