Menő plus-size kollekcióval készül az Asos az őszre

Olvasási idő kb. 2 perc

Már a tavaszi szezonban is volt egy-két olyan ruhamárka, mely nem csak a tramplit látta a teltkarcsú nőkben, így molett alkatú divatmániások is találhattak maguknak hordható és ízléses darabokat. Sőt, még Csipkerózsika karakternek is öltözhettek, ha akartak. Bár az időjárás kis szerencsével még nyárias lesz egy darabig, mi már megszállottan várjuk a téli szezonra szánt újdonságokat, aminek böngészése közben bukkantunk rá az Asos őszi-téli plus-size kollekciójára, mely 42-46-os mérettel megáldott nőknek kínál egymással jól kombinálható darabokat.

A megfizethető és kényelmesnek tűnő 20 és 100 font (7873 és 39.372 forint) között mozgó nőies darabokat mindenki a saját ízlésére alakíthatja és keverheti más kiegészítőkkel, de a fő vonal a márkánál jól láthatóan az elmúlt néhány szezon kulcsfontosságú trendjeit tartalmazza, mint például a grunge stílust képviselő kockás és virágmintás ruhákat, Pán Péter gallérral felturbózott elegáns csipkeruhát, a több kifutón is feltűnt halványrózsaszín és military barna kabátot, valamint a flitterekkel kirakott koktélruhát.

Ezeket a javarészt színblokkolt, városi nőknek szánt darabokat az online márka szerint kötött kardigánnal, sportos sapkával és sállal, elöl kivágott bakancs-szandállal és tornacipővel lesz menő párosítani 2014-őszén – írja a stylishcurves.com. Nézze meg a galériában a hazánkba is szállító Asos fiatalos és trendi plus-size kollekcióját!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?

Érdekességek