Már Dolce & Gabbanát is vásárolhat az Il Bacióban

Amióta megszűnt a D&G márka és ezzel párhuzamosan bezárt az Andrássy út 33. alatt található D&G bolt, csak pár helyen lehetett Budapesten bevásárolni a balhés olasz tervezőpáros, Domenico Dolce és Stephano Gabbana legfrissebb kollekcióiból: az áldatlan állapot már a múlté, ugyanis június 25-én megnyílt az Il Bacio di Stile földszintjén a Dolce&Gabbana úgynevezett ʻshop in shopʼ üzlete.

10504863 782470138463681 3965098037838226738 o
Il Bacio di Stile

A divatház arculatához illően kialakított üzlethelyiségben a márka női vonalának kiegészítői találhatók meg, de a szezonális kínálatából kiválasztott táskák és cipők mellett hamarosan a ready-to-wear kollekciók ruhadarabjai is megérkeznek az áruházba. Mi már eléggé várjuk, hogy az üzletbe kerüljenek a tervezők csodaszép, ókori és szicíliai ihletésű nyári darabjai – ide kattintva végigpörgetheti galériánkban az ősszel bemutatott nyárias darabokat, tulajdonképp nincs olyan köztük, ami ne lenne hibátlan.

Az il Bacio di Stile másik, újonnan megnyílt üzlete a professzionális és prémium kategóriás szépségápolási termékeknek, valamint illatszereknek otthont adó Beauty Shop, mely szintén az áruház földszintjén, közvetlenül a Dolce&Gabbana helyisége mellett található. Itt olyan szépségápolási- és világmárkák termékei érhetőek el, mint a Lanvin, a Dior, a Givenchy, a Chanel, a Fendi, a Burberry, a Versace, a Lancome vagy éppen a Shiseido. És ha ez nem lenne elég: az áruház csütörtökön megkezdi leárazását, úgyhogy érdemes benézni, hátha szembejön egy kihagyhatatlan ajánlat.

Szépségtermékek az Il Bacio di Stilében
Szépségtermékek az Il Bacio di StilébenIl Bacio di Stile
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra