Villantson ön is belső szerveket!

A BlackMilk minden szezonban előrukkol valami döbbenetessel, két éve még az izmos leggingsen csodálkoztunk, aztán jött a hamletes cicanadrág, most pedig itt van a belső szerves fürdőruha. Egyfelől nem értjük, miért csak most dobta piacra a márka ezt a dresszt, a csontvázas gatyák után ugyanis eléggé adja magát az ötlet, másfelől nem értjük, miért készítettek egyáltalán ilyen durva dolgot.

A tüdővel, belekkel, májjal díszített fürdőruha a szerkesztőséget is megosztja, nekem valamiért kavarog tőle a gyomrom, de többeknek felcsillant a szeme: számukra rossz hír, hogy nagyjából minden méretben elfogyott már a beles fürdőruha, melyet 90 ausztrál dollárért (18700 forint) és némi szállítási költségért már ide is elhozna a postás. Önnek hogy tetszik a belső szerves strandcucc?

Azonnal megvenné közel 20 ezerért, hogy aztán a márka rajongóihoz hasonlóan pózolgasson benne a közösségi oldalakon, vagy reméli, hogy a hazai strandokon nem fog szembejönni egy ilyen se? Nézze meg a galériában a fürdőruhát minden oldalról, aztán ízlésének megfelelően nyomjon egy menőt vagy egy cikit!

Menő! (1775) (1552) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.