Gaga Photoshop nélkül nagyon lepukkant

Hónapokkal ezelőtt jelent meg Lady Gaga Versacének lőtt kampánya, melynek első, novemberben kiadott képén az énekesnő Donatella Versaceként pózol, tökéletes, szőke hajjal, szexin csillogó bőrrel. A kampányképeken Gaga természetesen tökéletesen fest, bőre makulátlan, tekintete réveteg, a képekben van valami nem evilági, de nagyon vonzó.

Most végre az is kiderült, hogy milyenek voltak ezek a fotók az utómunkák nélkül: borzalmasak. Gaga szeme karikás, talán tényleg nincs is rajta smink, úgy néz ki, mint egy megfáradt, androgün heroinista.

A Gaga Fresh Online weboldalra került ki négy retusmentes fotó, melyekről kiderül, mi mindent kellett javítani a nyers képeken: Gaga térdéről leszedtek egy zúzódást, arcát felfrissítették, a természetellenes paróka is új fényt kapott és az énekesnő karját is vékonyabbra vették – írja a Jezebel. Az egyik fotón Gaga egy olyan felsőt visel, ami nem került be végül a kampányba – talán pont ehelyett láthatjuk félmeztelenül. Nézze meg a galériában milyen volt az egyik legjobban kereső celebnő a retus előtt és milyen utána!

Oszd meg másokkal is!
Mustra