Gaga Photoshop nélkül nagyon lepukkant

Zanza!

Hónapokkal ezelőtt jelent meg Lady Gaga Versacének lőtt kampánya, melynek első, novemberben kiadott képén az énekesnő Donatella Versaceként pózol, tökéletes, szőke hajjal, szexin csillogó bőrrel. A kampányképeken Gaga természetesen tökéletesen fest, bőre makulátlan, tekintete réveteg, a képekben van valami nem evilági, de nagyon vonzó.

Most végre az is kiderült, hogy milyenek voltak ezek a fotók az utómunkák nélkül: borzalmasak. Gaga szeme karikás, talán tényleg nincs is rajta smink, úgy néz ki, mint egy megfáradt, androgün heroinista.

A Gaga Fresh Online weboldalra került ki négy retusmentes fotó, melyekről kiderül, mi mindent kellett javítani a nyers képeken: Gaga térdéről leszedtek egy zúzódást, arcát felfrissítették, a természetellenes paróka is új fényt kapott és az énekesnő karját is vékonyabbra vették – írja a Jezebel. Az egyik fotón Gaga egy olyan felsőt visel, ami nem került be végül a kampányba – talán pont ehelyett láthatjuk félmeztelenül. Nézze meg a galériában milyen volt az egyik legjobban kereső celebnő a retus előtt és milyen utána!

Blogmustra