Íme a modell, aki Taylor Swift ikertestvére lehetne

Nemcsak nekünk, de a Fashionista szerkesztőinek is feltűnt, hogy Taylor Swift nem csupán együtt lóg Karlie Kloss-szal, de elkezdett egyre inkább hasonlítani a topmodellre. Februárban bubi frizurát vágatott magának és majdnem azt a fazont sikerült neki is összehoznia, amit barátnőjéről, Klossról neveztek el nemrég. Az arcon és a hajon kívül a stílusuk is egyre inkább hasonlít, ezért gondoltuk úgy, hogy érdekes lenne megversenyeztetni őket, hogy ön eldönthesse: kinek áll jobban ugyanaz a stílus!

Vörösszőnyeges itt-ott kivágott ruha

Kinek áll jobban?

  • Taylor Swift 436
  • Karlie Kloss 142

Taylor Swift énekesnő lévén természetesen hivatalos volt a kétsoros névvel rendelkező, 49. Annual Academy of Country Music Awards-ra is, ahova fehér, vállnál kivágott cropped-topban és fekete maxiszoknyában érkezett. Mivel a fotó egy hete készült, a haja itt már „klossosan” rövid volt és leginkább egy sörényre emlékeztetett. Swift egyébként többször próbált már Miley Cyrus-hoz hasonlóan áttérni egy vagányabb korszakba, de minden ilyen kísérlete után egy héttel piacra dobott egy dalt, amiben szokás szerint a fehér lovas herceget várja hajfonás és ágyon ülve gitározás közben. A monokróm szetthez egyébként korallos rúzst vitt fel ajkaira, a kiegészítők pedig a fekete-arany tengely mentén mozogtak: az ékszerei utóbbi színben ragyogtak, a táskájára és cipőjére pedig mindkettőből jutott.

Karlie Kloss az MTV Movie Awards-on jelent meg korábban szintén egy fehér hasvillantó felsőben és egy hozzá tartozó midiszoknyában. A térd alá érő alsórészhez bár tökéletesen passzolt, unalmas választás volt a Gucci fehér szandálja – egy nude színűvel is simán el tudnánk képzelni a szettet, de akár a fehér ellensúlyozásaként valami extrém mintát vagy árnyalatot is választhatott volna. Nézzék csak a csuklóját: ő is arany karperecet visel. Lehet, hogy együtt vették?

Vörösben

Kin mutat jobban a vörös?

  • Taylor Swift 406
  • Karlie Kloss 138

Két dolog tagadhatatlan: mindketten imádják a vörös színt és jól is áll nekik. Swift a CMT Artists of the Year díjkiosztón jelent meg ebben a piros ruhában, aminek színkódja tökéletesen megegyezett rúzsának árnyalatával. A lábakra ezüstös-bronzosan csillogó nyitott orrú magassarkú került, ezen kívül egy gyűrűt, egy karkötőt és egy fülbevalót vett fel a dalszerző-énekesnő. Mi a ruhával nem vagyunk teljesen kibékülve, valahogy nem szép az árnyalata és emiatt Swiftnek sem a legjobb oldalát mutatja, de szerencsére ettől még tudunk majd ma este aludni.

Kloss egy fokkal bevállalósabb volt: alapból a ruháját is hímzés díszítette egy márciusi rendezvényen, amihez kövekkel kirakott lapostalpú és hegyesorrú (nem túl szerencsés választás) cipőt vett fel. A táskát – annak ellenére, hogy nagymamáink díszpárnáira emlékeztet – szívesen elfogadnánk, kristályból készült csatja különösen szép megoldás. A körmök festetlenül maradtak, ékszerek közül pedig bár csak egy decens gyűrűt és fülbevalót viselt a modell, ezek ára sejthetően sokszorosan meghaladta az amúgy olcsónak nem mondható ruháét. Swift hófehér bőrével ellentétben Karlie Kloss remek színben pompázott. Önt befolyásolja ez a döntésében?

A végzet asszonyai

Kin mutat jobban a fekete?

  • Taylor Swift 380
  • Karlie Kloss 145

A vörös mellett sokszor nyúlnak a biztonságos ruhadarabok után, mint például itt is. Mindkettőjüktől egy zárt nyakú, hosszú ujjú fekete estélyit választottunk. Swifttől azt a csillogó kövekkel kirakott, áttetsző anyagokkal toldottat, amit a Vanity Fair Oscar Partiján viselt és amihez fekete gyűrűt vett és fémesen csillogó clutch-ot szorongatott a kezében. A körömlakkja a rúzs színét idézte: mindkettő vörös volt, enyhe bronzos beütéssel. A szettet egy füstös szemsmink egészítette ki. Érdemes megfigyelni az arcukat egyébként, a hajuk itt rendkívül hasonló és a vonásaik is.

Kloss a tavaly novemberi Glamour Women of the Yearen jelent meg ebben a fekete sliccelt estélyiben. Bár a cipője neki sem látszik, azért sejthetően feketét vett fel, a körmein viszont látszik, hogy élénk nude színt kaptak. A ruha díszítése kissé olcsó hatást kelt, viszont a frizura és smink olyan tökéletes, hogy egy magazin címlapján is visszaköszönhetne így. Önnek melyikőjük tetszik jobban? Kíváncsiak vagyunk! Nézze meg galériánk utolsó képét is, tartogatunk egy bónusz fotót!

Blogmustra