Magyar modellel hirdet a Christian Dior

Article-Lunettes-Summer full-article-crop-
Dior.com

Az elmúlt szezonban szinte nem volt olyan divathetes vagy divatmagazinnal kapcsolatos anyagunk, melyben Axente Vanessa mellett ne kapott volna szerepet az Icon modellügynökség modellje, a 21 éves Gáll Franciska. Bár a 2014-es Glamour Women of the Year választáson az olvasók szavazatai alapján idén Kondás Katát választották meg az év modelljének, Gáll sem panaszkodhat, hiszen a legmenőbb divatházak kifutóin sétálhatott végig a 2014-es őszi-téli kollekciókat bemutató divathéten.

A 2010 óta modellkedő Gáll idén többek között feltűnt a Calvin Klein, Alexander McQueen, Elie Saab valamint Christian Dior kifutóján is. Utóbbin végiglejtett a showt megnyitó Rajzák Kinga és Axente Vanessa is. A 180 centiméteres modell divathetes munkái láttán nem lepődtünk meg, mikor a napokban elénk került a Christian Dior legújabb, 2014-es tavaszi-nyári napszemüveg hirdetése, melyben Gáll Franciskára osztották a főszerepet a francia divatház kreatívjai.

regard-vers
Dior.com

A „Dior So Real” névre keresztelt projectben Gáll egy vintage stílusú, filmsztárok ihlette, kézzel készített, 'Solar Futurism' fantázianevű napszemüvegben, klasszikus fekete ruhában, hátrafésült konttyal és aranyra festett szemöldökkel forog egy virágokkal teli teremben. Minden bizonnyal ebben a szezonban nem csak a Dior látott fantáziát a magyar modellben, kíváncsian várjuk, hogy melyik lesz a következő neves divatház, ami az ő arcával kívánja eladni kollekcióját. Addig is nézze meg, hogy forog körbe-körbe Gáll a Diornál!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek