no

Rendelne az internetről bugyit?

Csinos, vicces vagy dögös bugyikollekciókban nincs hiány a hazai piacon sem, a H&M-től az Intimissimin át a jóval borsosabb árakkal dolgozó Calzedoniáig bárhol beszerezhetjük a legtrendibb fehérneműket. A hazánkba is szállító Etsy.com oldalát böngészve azonban megdöbbenve vettük észre, hogy számos kézzel készült, furcsábbnál-furcsább bugyi kering a webshopon, mint azt gondoltuk volna.

Rendelne az internetről bugyit?

Az oldal ugyanis tele van olyan fehérneműkkel, amelyek a legnevesebb tervezők gyűjteményeiben is megtalálhatóak, csak az Etsyn áruló önjelölt designerek az eredeti ár töredékét kérik el a lekoppintott vagy egyedi alsókért.
Az abszurd darabok között találni petefészkes bugyit 2150 forintért, humoros 'Put In' ( Tedd be! ) feliratosat Putyin arcképével ellátva 3470 forintért, Daft Punk feliratosat Frida Kahlo arcképével 4399 forintért, rókás és cicás darabokat átlagosan 8000 forintért vagy az Agent Provocateur egyik védjegyének számító fenéknél kivágott fehérneműjét 6110 forintért.( Az eredeti ára 22.000 forintról indul ) - írja a gloss.com

Bár az árak és a kínálat első ránézésre csábítónak tűnik, mégis felmerül bennünk a kérdés, hogy biztosan rendelnénk –e efféle fehérneműt magánszemélytől, vagy inkább a kifejezetten erre specializálódott márkáknak szavaznánk bizalmat. Ön mit gondol, rendelne netről bugyit, csak azért mert mókás mintájuk van, vagy ennél azért finnyásabb és önnek is inkább használtruha érzése támad a fehérneműk láttán? Szavazzon!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
no
Mustra