Mihalik Enikő 5 legjobb pillanata 2013-ban

Mihalik Enikőre idén is büszkék lehettünk, hiszen a legmenőbb fotósok kamerájának pózolt, megfordult a legnevesebb magazinok címlapjain és divatházak kampányaiban. A tavalyihoz hasonlóan idén is összegyűjtöttük, hogy melyek voltak a retro arcú szupermodell legjobban sikerült munkái 2013-ban. Nézze meg őket, és szavazzon arra, amelyik önnek is elnyerte a tetszését!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

1. Vintage modellként

A békéscsabai modell az év második felében kezdett el igazán látványos anyagokat termelni. A világ egyik legnagyobb luxusáruháza, a New York-i Bergdorf Goodman negyedszer kérte fel Mihalikot katalógusfotózásra, az őszi-téli kínálatukat bemutató sorozaton ráadásul szupermenő Cadillac-csodák előtt mutatja be a szezon trendi designerruháit. A vintage ihlette, „Start Your Engines!” (Indítsd be a motort!) című anyagot, melyben Mihalik rövid, fekete frizurával, macskaszemmel és vörös ajkakkal pózol, Arnaud Pyvka lőtte a márkának.

2. Szexi hippiként

Hazánk egyik igencsak kelendő exportcikkét választotta Freja Beha Erichsen után júliusi kampányarcának a Free People is, a márka virágos szerelésekben, poncsóban és túlméretezett ékszerekben fotóztatták le Guy Aroch-sal a mosolygó hippiként, erdőben és faházban pózoló Mihalikot. A fesztiválszezonra hangoló, természetben lőtt katalógusképek újabb bizonyítékként szolgálnak arra, hogy mennyire ezerarcú a magyar modell.

3. Mint Jane Shrimpton

Mihalik augusztusban került az orosz Allure Magazin címlapjára, melynek érdekessége leginkább az volt, hogy a címlap fotósát megihlette a huszadik század egyik legismertebb divatfotósa, Richard Avedon egyik legendás borítója, melyet a Harper Bazaarnak készített 1965-ben az ikonikus arcú Jean Shrimpton közreműködésével. Július végén meg is szavazhatták, hogy melyik modell címlapja a jobb, akkor pár fejhosszal a magyar modell beelőzte az angol származású Shrimptont.

4. Hasat villantva

Ritkán fordul elő, hogy Mihalik Enikő felbukkan a divathéten. Szerencsére Jeremy Scott-tal kivételt tett és tiszteletét tette a tervező 2014-es tavaszi-nyári kollekcióját felvonultató bemutató New York-i kifutóján. Mihaliknak különösen jól állt a fodrászmester, Eugene Souleiman által a show-ra kitalált, ötvenes éveket idéző, oldalfrufrus, koromfekete retro frizura és a ráadott, itt-ott kivágott nyári ruha.

+1 Mihalik pucéran

Hogy tetszett jobban Mihalik Enikő?

Tavalyi válogatásunkban is helyet kapott egy igazán mihalikos, elvontabb hangvételű anyag. Hasonló, meztelenkedős sorozat 2013-ban is készült a békéscsabai modellről; márciusban 11 félmeztelenre vetkőzött kolléganőjével pózolt a holland fotóspáros, Inez van Lamsweerde és Vinnodh Matadin manhattani lakásában a V Magazin megbízásából.

Novemberben pedig egy frissen piacra került erotikus hangvételű férfimagazinban, a Luiban volt látható pucéran egy szál bugyiban Mark Segal hangulatos, festői környezetben lőtt képein. Bár szerintünk ismét az ilyen jellegű képek sikerültek legjobban Mihalikról, a szerzői jogok miatt csak ide és ide kattintva nézheti meg a magyar modell legmenőbb munkáit!Ha önnek is a pucér Mihalik a kedvence, szavazzon arra, de ha valamelyik retro fotósorozat jobban elnyerte tetszését, nyomjon valamelyik másik opcióra!

Oszd meg másokkal is!
Mustra