Menők vagy cikik Cate Blanchett 2013-as ruhái?

A 44 éves, finom vonásokkal rendelkező, szőke színésznő 2013-ban Blue Jasmin című filmjét reklámozta Amerikában és Európában egyaránt, a vörös szőnyeges felvonulásokon pedig mindig fel tudta magára hívni a figyelmet valamilyen különleges, egyedi ruhával. Ezzel minket levett a lábunkról, önöket nem maradéktalaul: a púderszín Balenciaga ruhát teljesen leszavazták egy egyszerű kis feketével szemben, viszont a dubaji szettek közül a Valentino ruha nyert. A Dior Couture sátor már nekünk is kicsit sok volt.

Blanchett azonban ezeken kívül is viselt érdekes ruhákat, melyeket megtalál a galériában, januártól decemberig időrendben. Ne ijedjen meg, csak 17 képről van szó, és mindegyiken más-más ruhakölteményben láthatjuk a színésznőt. Ha végignézte a galériát, szavazzon, dőljön el végre, hogy menő-e Blanchett öltözködése, vagy inkább ciki a sok pelerin és hálós rátét! Ha tetszik önnek Cate Blanchett stílusa, nyomjon a menőre, ha öltözhetne jobban is ön szerint a színésznő, akkor a cikire!

Menő! (1741) (1189) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.