Ilyen egy 200 millió forintos fürdőruha

Az ausztrál Gold Coast Swim Fashion Fesztivált ugyan csak november végén rendezik, az egyik legnagyobb dobását kedvcsinálóként viszont már be is mutatták. Ez pedig nem más, mint a Sunseeker ruhamárka, és Ann Middleton ékszerész közös munkája, azaz egy egymillió ausztrál dolláros (kábé 200 millió forintos) fürdőruha. A melltartórészt több mint 220 gyémánttal és közel 100 gyönggyel rakták ki.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

"Több száz órát töltöttünk azzal, hogy megcsináljuk a fürdőruhát, és hogy annyi ausztrál drágakövet és gyöngyöt használjunk fel, amennyit csak lehetséges" – nyilatkozta Middleton. "Még soha nem csináltam korábban fürdőruhát, de ahogy megláttam a terveket, tudtam, hogy olyan lesz, mintha egy látszólag egyszerű, de tökéletes és gyönyörű ruhát kéne készítenem" – magyarázta az ékszerész, aki 39 éves pályafutása alatt dolgozott már Elton Johnnal és Bill Clintonnal is.

A fürdőruhát egyébként a huszonhárom éves Samatha Harris mutatta be, aki tizennégy éves kora óta modellkedik, de eddig elsősorban Ausztráliában foglalkoztatták. Egy Vogue címlap például többek között már összejött neki.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek