Abodi Dóra döntős a Vogue idei tehetségkutatóján

Szavazzon Abodi Dórára a Vogue Talentsen!
Szavazzon Abodi Dórára a Vogue Talentsen!

Már augusztus elején beszámoltunk arról, hogy a Vogue idei tehetségkutatójára három hazai tervező, Abodi Dóra, Szimon Ágnes Nóra és D'ora Tokai is benevezett. A Muuse és a Vogue Talents által szervezett designerverseny első fordulója nemrég lezárult, melyen a tíz döntős közé egyedüli magyar tervezőként őszi-téli kollekciójával Abodi Dóra is bekerült.

A Milánóban élő tervezőt 500 designer és 60 középdöntős közül választotta ki a Vogue Italia és a Vogue Talents divatszerkesztője, Sara Maino. A döntőbe került 10 versenyzőnek természetesen van miért versengenie egymással, hiszen a tét nem kicsi; a nyertes tervező a muuse.com-on nemzetközileg is értékesítheti majd gyűjteményét, illetve egy márkát bemutató interjú is megjelenik majd vele a Vogue Italia honlapján.

Ha önnek is tetszik Abodi Dóra New Religion N.1. névre keresztelt kollekciója, október 5-ig ide kattintva adhatja le szavazatát a jelenleg negyedik helyen álló tervezőre. Az eseményre létrehozott Facebook oldalon pedig egy Unisus türkiz DA minitáskára is szert tehet szavazatával.

Nyerjen designertáskát szavazatával!
Nyerjen designertáskát szavazatával!
Mustra