Palvin Barbara frufrut vágatott

Számítottunk rá, hogy a hollywoodi szuperprodukcióként beharangozott Herkulesben is szerepet kapó Palvin Barbarát látjuk még kampányanyagokban az őszi-téli szezonban. A Gas Jeans, az A.P.C. és a River Island után három újabb menő katalógusban is látható az egyik leghíresebb magyar modell. Nézze meg a modell legfrissebb hirdetéseit, és szavazzon a kedvencére!

Melyik tetszik a legjobban?

Idén nemcsak a Gas Jeans gondolta úgy, hogy a farmer kifejezetten jól áll Palvinnak, hanem a Mavi Jeans is, mely annyira büszke legújabb kampányarcára, hogy még a márka Facebook oldalán is eldicsekedett a hírrel, miszerint Palvin Barbarával nyitják meg az őszi szezont (Sexy Barbara Palvin goes Mavi!) .

Mit gondol a márka egyszerű, termékekre fókuszáló képeiről, jól mutat a buja tekintetet vágó magyar modellen a fehér ing farmerrel vagy inkább öregíti a kamaszkorú Palvint? Szavazzon, ha ez a kedvence!

Egy dél-koreai luxusmárka, az haute couture és ready-to-wear kollekciókat készítő Zooc kedvéért a fiatal modell még frufrut is vágatott magának, ami természetesen szuperül passzol  kislányos arcához. A klasszikusan sikkes, nagyvárosi nőknek tervezett darabok kampányképeit stílusosan Párizsban készíttette el a márka. Ha önnek is tetszik Palvin új frizurája, szavazzon erre a divatanyagra!

Nem a Zooc az egyetlen koreai márka, mely felfigyelt a színészi babérokra törő modellre, az 1989-ben alapított Beanpole is Palvinnal reklámozza őszi-téli kollekciójának kabátjait, táskáit és pulóvereit. A minőségi anyagaira büszke márka katalógusképei nekünk kissé zord hangulatúnak tűnnek, de döntse el ön, hogy hogyan mutat a képeken a 19 éves magyar modell! A galériában megtalálja a modell őszi anyagait a Gas-tól a Zooc-ig!

Oszd meg másokkal is!
Mustra