Katalin végre estélyiben jelent meg

Katalin hercegné most jelent meg harmadszor hivatalosan György herceg születése óta: először még július 22-én lépett a nyilvánosság elé, pár órával szülés után, aztán augusztusban az Anglesey ultra-maratonon mosolygott kedvesen egy Zara felsőben, de csak most került először elő estélyiben.

Természetesen megint kedvenc tervezőjétől, Jenny Packhamtől választott ruhát Katalin a Tusk alapítványi gálára, melyen férjével, Vilmossal együtt vettek részt Londonban, szeptember 12-én – írja a Daily Mail. A flitteres, földet söprő, ezüstszín estélyi remekül állt a hercegnének, aki mostanra tényleg minden fölös grammot leadott, ami rajta ragadt a terhesség alatt.

Gyémánt kiegészítőket és egy szintén ezüstös Jimmy Choo magassarkút vett a hercegné a feltűnő ruhához, mely merész választás volt: a flitteres ruhák optikailag vastagítanak, főleg adott darab, melynek magas nyakkivágása és ejtett hátrésze nagyítja viselőjét – ez még amúgy még jól is jött Katalinnak, mellei nagyobbnak tűnnek az estélyiben. Ráadásul egy ennyire csillogó ruhában az ember lánya annyira feltűnő, hogy ha akar, sem tud beolvadni a tömegbe – Katalin persze ezt az akadályt is jól vette, mindenkin túlragyogott.

A hercegnét egyébként kicsit megváltoztatta az anyaság, sokkal felnőttesebb, nőiesebb, mint korábban: 2011-ben egy nagyon hasonló Jenny Packham estélyiben, de szinte vészesen soványan vett részt egy hivatalos eseményen, nézze csak meg!

2011 június vs. 2013 szeptember
2011 június vs. 2013 szeptember
Mustra