Kate Moss vagy Naomi Campbell hozott szexisebb címlapot?

Az Interview magazin egy csomó címlapot készített az őszi divatot bemutató számához. A különböző címlapokon pedig olyan legendás modellek szerepelnek, mint Kate Moss, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Christy Turlington, Stephanie Seymour, Amber Valletta és Daria Werbowy. Érdekesség, hogy ezúttal a legfiatalabb modell is közel harminc éves, miközben Linda Evangelista, a kilencvenes évek egyik legnagyobbja lassan az ötvenet is betölti. A fekete-fehér, viszonylag sejtelmes fotókat Mert Alas és Marcus Piggot lőtték, akik többek között készítettek már Anne Hathaway-ről is fotót a magazinnak.

A szám egyébként a modellek kőkemény világának ismételt feltérképezéséről szól, és minden fontosabb modell megszólal benne. Kate Moss például visszaemlékezett, hogy amikor először ment Párizsba, hogy egy John Galliano show-n szerepeljen, akkor a backstage-ben még csak arra sem jöttek rá, hogy ő egy modell. Emellett viccelődve elmondta, hogy nagyon félti a tizenegy éves lányát, és amikor betölti a tizennégyet, akkor elzárja valahova, bár nem gondolja, hogy a közeljövőben modellkedni kezdene. Mint kiderült, a lánya egyelőre még nagyon szégyenlős, bár Instagramja az van.

Ki a legszexibb?

  • Linda Evangelista 353
  • Amber Valletta 249
  • Naomi Campbell 193
  • Kate Moss 146
  • Stephanie Seymour 145
  • Daria Werbowy 137
  • Christy Turlington 77

A negyvenöt éves, négy gyerekes családja, Stephanie Seymour többek között az első fotózását idézte fel. A modell tizennégy éves volt, amikor bekerült olyan összeállításba, amiben a Cosmopolitan mindenről megmondja a tutit. Sűrű haja volt, úgyhogy egy olyan kérdés szerepelt a képénél, hogy: "Hogyan lehet olyan dús haja, amilyen dúsat csak szeretne?" Seymour elmondta, hogy még az iskolakezdés előtt beugrott egy boltba, hogy megvehesse az újságot. Nagyon izgatott volt. Arra is kitért, hogy jobban örült volna, ha kevesebb színész kezd modellkedésbe, vagy ha már modellnek állnak, akkor a modelleknek kellett volna többet színészkedniük.

Linda Evangelista pedig arról beszélt, hogy majdnem feladta a modellkedést, miután tizenhat évesen belefutott egy kamu munkába. A történet valami olyasmi volt, hogy kiválasztotta őt egy japán ügynökség és Japánba kellett utaznia arra a nyárra dolgozni. Csakhogy miután megérkezett, azt szerették volna, ha levetkőzik és meztelenül fotózhatják. Ettől aztán Evangelista, akit egyébként nagyon szigorúan neveltek az olasz születi, bepánikolt, és állítólag a kanadai nagykövetség segített neki hazajutni. Akkor úgy érezte, hogy soha többet nem szeretne ezzel foglalkozni. Ehhez képest persze két évvel később befutott modell lett.

Mustra