no

Divatikonná válhatnak a plus-size modellek

Napjaink egyik legfelkapottabb plus-size modellje, a 23 éves Robyn Lawley jó úton halad a divatikonná válás felé vezető rögös úton. Ralph Lauren első plus-size modellje az elmúlt időszakban a legnevesebb divatmagazinok címlapjain kapott helyett, például a Vogue Australia, a Vogue Italia vagy a francia Elle borítóján – írja a people.com.

Nyílt titok a divatszakmában, hogy 12-es mérettel már szimplán nehéz, hanem egyszerűen lehetetlen felkerülni a kifutókra. Annak ellenére, hogy egyre több szerkesztő és tervező foglalkoztat teltebb modelleket szezonális anyagaihoz, a helyzet mégis nehezen mozdul el pozitív irányba.A H&M egyik katalógusában is helyet kapó, 14-es mérettel megáldott Lawley-ba azonban mégis bizalmat fektetett a Madison Plus Select nevű márka és egy fürdőruha kollekció tervezésére és promotálására kérte fel a modellt.

„Nem foglalkozom vele, hogy mit gondolnak az emberek. Szeretem a testemet, az alakomat. Hosszú utat tettem meg, hogy elfogadjam magam” – mondja a modell.

A 31350-43450 forint között kapható kollekció egyébként ahelyett, hogy érzékeny helyeket takaró, bő szabású tankinit és peplum fürdőruhát tartalmazna, tele van elegáns, hordható és ízléses darabokkal.

Úgy tűnik valami változás valóban van a levegőben, nem a Lawley által népszerűsített márka az egyetlen, mely a plus-size mérettel megáldott vásárlóinak kíván kedvezni. A kaliforniai Curvy Girl Lingerie névre keresztelt brand szintén az átlagos amerikai nők méretében kínálja szexi, kihívó fehérneműit. Az elérhető áron, 7350-13350 forint között kapható darabokat 14-22-es méretig lehet beszerezni a márka oldalán.

„Az élet túl rövid ahhoz, hogy csúnya fehérneműket hordjunk!” – nyilatkozta a fehérneműmárka tulajdonosa, Chrystal Bougon. Nézze meg a galériában, milyen strandruhákat képzel el a csinos modell és a szexi fehérneműkben utazó Curvy Girl Lingerie a 14-es méret feletti nőknek!

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra