Axente Vanessa az idei szezon egyik favoritja

Egyre több magyar modell tűnik fel nemzetközi divatkampányokban. A mindössze 17 éves Axente Vanessát – aki a legtöbb neves divatház kifutóján is tarolt a párizsi haute couture héten – már háromszor is láthattuk a Prada futurisztikus hirdetéseiben. Idén az olasz márka kampánya után a Kate Moss-szal és Christy Turlingtonnal is dolgozó Calvin Klein 2013-14-es őszi/téli reklámjában tűnik fel Mert Alas és Marcus Piggott fekete-fehér képein.

De nem a Calvin Klein volt az egyetlen, aki fantáziát látott idén a természetes szépségben, a fiatal modellt kérte fel idén a Hugo by Hugo Boss is reklámarcának az őszi szezonban, melynek reklámképein Ian Sharp modellel pózol Daniel Jackson divatfotóin. Nézze meg az Attractive modelljének legújabb munkáit a galériában, ide kattintva pedig megnézheti Palvin Barbara őszi –téli Gas Jeans kampányfotózásáról készült backstage képeit.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.