Menő vagy ciki kifigurázni a divatházakat?

A hús már több tervezőt is megihletett az elmúlt időszakban. Ezúttal egy svájci származású szobrász, az 1975-ben született Andrea Hasler látott kihívást az anyagban és neves divatházak kiegészítőit vonta be speciális, a hús textúrájára hasonlító viaszfelülettel – írja az incrediblethings.com.

A jelenleg Londonban élő művészt mindig is foglalkoztatták a belső szervek és a fetisiszta tárgyak. Átdolgozott designer-darabjaival a fogyasztói társadalom hibáira és a felesleges luxuscikkekre kívánja felhívni a figyelmet. Szavazzon, ön szerint menő ilyen módon véleményt nyilvánítani más tervezők ikonikus darabjairól, vagy inkább cikinek találja a Louis Vuitton táskáról és Jimmy Choo cipőről készült installációkat?

Menő! (1720) (1700) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.