Katalin hercegné a britek legbefolyásosabb szépségikonja

A Feel Unique közvélemény-kutatása szerint a brit nők harminc százaléka legszívesebben olyan termékeket vásárol, amilyeneket Kate Middletonon látott. A harmincegy éves hercegné ezzel olyan neveket ütött ki, mint a modell Kate Moss, és az öltözködésre és divatra kifejezetten érzékeny Victoria Beckham. "Middleton és Moss a modern nő két különböző oldalát mutatja be, akik elvileg minden divatot és ízlést lefednek. Moss jelenti a bulizást és a rock n' rollt, míg Middleton a tökéletes feleséget és példaképet" – magyarázta Newby Hands a kiadvány szerkesztője. A listára Middletonon és Moss-on kívül Cara Delevingne übermodell, Kim Kardashian, Angelina Jolie és Jennifer Aniston is felkerült.

A hercegné győzelmében egyébként viszonylag kevés újdonság van. A Vanity Fair például 2012 szeptemberében őt válaszotta a világ legjobban öltözött nőjének, sőt a People magazin már 2011-ben tíz legstílusosabb nők közé tette a Cambridge-i hercegnét. Emlékezetes volt emellett például, amikor a Marks & Spencer eladási rekordokat döntögetett akkor, amikor megcsinálták Middleton egyik kedvenc cipőjének hasonmását. 2012 őszén kétpercenként adtak el egy párat az L.K. Bennett cipők koppintásából. 2012 telén pedig arról szóltak a hírek, hogy a manhattani elit kedvenc frizurájává vált a frufru, miután Middleton ilyen hajat vágatott magának.

A családból nemcsak Kate Middletont kiáltották ki stílusikonnak. Az egyik online szupermarketet, az Asdát ugyanis a hercegné anyja, Carol Middleton ihlette meg, amikor 2012 őszén kihozta a ruhakollekcióját. Emellett érdemes megemlékezni testvéréről, Pippa Middletonról is, aki mostanában ugyan eltűnt a reflektorfényből, de korábban a világ legformásabb fenekének számított az övé. A terhes hercegnére visszatérve még annyit fontos megemlíteni, hogy a Telegraph nemrég arról írt, hogy neki köszönhetően töpörödnek a női táskák. Az újság figyelmét Lulu Guinness hívta fel erre, aki elmondta, hogy Middleton miatt kisebb táskákat fog tervezni a jövőben.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek