Íme a MET-gála legdrágább punk szettjei

Az idei Met gála punkos tematikájának köszönhetően merész és ízléstelenül félreértett ruhákból nem volt hiány. De nincs is ezzel baj, hiszen soha nem feltételeztük Anna Hathawayról vagy Beyoncéról, hogy bármi közük lenne a punkokhoz és annak eszméihez. Bár a személyes stylistjaiknak azért lehetett volna.

Madonnán és Abbey Lee Kershaw-on kívül a legtöbben átlagos, vörös szőnyeges eseményre kikészített estélyiben jelentek meg az eseményen, melyek áráról eddig sem voltak naiv elképzeléseink. A Huffington Post szerkesztői kiválogatták a gála legrongyrázósabb darabjait, amik nem feltétlenül jelentenek egyet a legszebb ruha címével.

Constance Jablonski 7,9 millió forintot költött fekete-arany combtőig felsliccelt Wes Gordon ruhájára. Kate Bosworth háromnegyedes ujjú Balmain minije a túl vastag  övvel 5,8 millió forintba fájt a színésznőnek.

Elettra Wiedermann punkoktól távol álló Prabal Gurung sárga-rózsaszín estélyi ruhája 2,78 millió forintba, míg Carolyn Murphy csipkével és tollakkal elrontott fekete Nina Ricci szettje 2,45 millió forintba került a hírességeknek. Az előző évek tapasztalatai alapján a puccos darabok koppintott mását hamarosan pár tíz ezer forintért beszerezhetjük a Topshop és a Zara üzleteiben is.

Oszd meg másokkal is!
Mustra