Palvin Barbarának a méret a lényeg

Május 6-a és 19-e között Palvin Barbara a tévéképernyőket is meghódítja, ugyanis ő lett az Intimissimi legújabb reklámfilmjének az arca. A nemzetközi sikereknek örvendő magyar topmodell szexi fehérneműben grasszálva mutatja be a tökéletes melltartót és inspirálja többi nőtársát arra, hogy ők is megtalálják a nekik megfelelő méretű fehérneműt.

Palvin Barbarát imádják a fehérneműcégek: az amerikai csúcs-vállalat, a Victoria's Secret után még az olasz Intimissimit is sikerült az ujjai köré csavarnia természetesen vékony, formás alakjával, amit állítólag az online videóknak köszönhet.

A "Méretszoba" fantázianevet viselő kisfilmet Matthias Zentner rendezte, rövid története pedig annyi, hogy Palvin a képzeletbeli Hotel Intimissimi ezernyi szobája között álmodozva, fekete lepelbe csavarva mutatja be a tökéletes fehérneműt – egészen pontosan egy fekete push up melltartót, hiszen csak ennyi látszódik belőle – miközben aláfestő zeneként a Lana Del Rey - H&M kollaboráció reklámjából már ismerős, Blue Velvet című nóta szól. A kisfilm koncepciója alapvetően az volt, hogy az Intimissimi az átlagos méretnél sokkal többet, minden nőnek a saját, személyre szabott és anatómiailag tökéletes méretét kínálja, ennek az elképzelésnek a metaforájaként fogható fel a szoba kulcsaiként szolgáló 75C, 80A, 80B kulcsok képei, amik a tökéletes méret keresését szimbolizálják.

Az Intimissimi célkitűzésének megfelelően most egyéni méréssel is segít vásárlóinak megtalálni a számukra tökéletes méretet: május 6-tól 19-ig minden Intimissimi üzletbe látogató hölgyet arra fognak ösztönözni az eladók, hogy próbáljanak fel méretben egy új melltartót, kedvcsinálásként pedig még ajándékkal is kedveskednek a vállalkozó szellemű vásárlóknak.

A reklám egyébként nem csak azért lehet különleges, mert Palvin hódít benne, hanem azért is, mert Magyarországon ez az első Intimissimi reklám, amit láthatunk a tévéképernyőn. Rajtunk kívül még Olaszországban, Ausztriában, Lengyelországban, Portugáliában, Csehországban, Oroszországban, Spanyolországban és Görögországban is bemutatják majd, így Palvin nemzetközi karrierje a jövőben csak felfelé ívelhet.

Oszd meg másokkal is!
Mustra