Így öltöznek a hírességek a hétköznapokban

Amikor a hírességeket látjuk a kemény melót megelőző vörös szőnyeges eseményeken pompázni szebbnél-szebb estélyi ruháikban, abból nem igazán jön le, hogy vajon milyen is az egyéniségük, személyes stílusuk. Hiszen míg a díjátadók előtt egy komplett csapat szépíti a celebnőket, addig a hétköznapjaikban maguknak kell kiválasztaniuk a megfelelő outfitet és sminket, amikor vásárolni, vagy ügyeket intézni indulnak.

A Huffington Post szerkesztői összegyűjtötték, kik azok az A-listás hírességek, akik következetesen, trendin és csakis jól fésülten, gondosan megválogatott szerelésben hajlandóak utcára lépni, és kik azok, akiknek megfelel a kinyúlt pulóver flip-floppal egy bevásárláshoz.

Az Olsen ikrek például bárhova mennek, mindig elegánsak tökéletesen szabott designerruháikban, de Miranda Kerr is sokat ad hétköznapi megjelenésére. Kerr előszeretettel villantja meg munkán kívül is hosszú lábait kacér szoknyáiban és magassarkú cipőiben.

Az elmúlt időszakban egyre slamposabb Miley Cyrus már kevésbé megfontolt a hétköznapokban, simán kiteszi a lábát az utcára előző esti fellépőruhájában vagy leugrik a tisztítóba egy combig érő lakkcsizmában.

Az újabb gyerekben gondolkodó Britney Spears a díjátadókra általában szépen összeszedi magát, de gyerekprogramokra, vagy nagybevásárlásokra már nem szeret megfésülködni és leginkább túl rövid sortokban, előnytelen, spagettipántos felsőkben tengeti hétköznapjait. Nézze meg a galériában, kik azok a sztárok, akik a mindennapokban is trendik és kik azok, akik kevésbé adnak magukra, ha szabadságon van a stylistjuk!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek