Farmercégek harca: feszesebb vagy nagyobb feneket szeretne?

A farmercégek szerint a nők egyszerre szeretnének nagyobb, és feszesebb feneket, edzés nélkül. Mi ezzel nem feltétlenül tudunk azonosulni, de az tény, hogy a Wrangler narancsbőr elleni szérummal itatta át női farmereit, a Gas pedig implantátumokkal ellátott nadrággal növeli csípőnk körméretét. Ha Kim Kardashian idomaira vágyik, a Gas az ön márkája, ha már most a strandszezonra gyúr, a Wranglernél talál farmert. Mi kipróbáltuk mindkét nadrágot, vegyesek az élményeink.

Wrangler Denim Spa Jeans

Korábbi cikkünkben még csak külföldi véleményeket tudtunk írni a narancsbőrbontó és hidratáló farmerről, de azok között volt pár fals feltételezés: például a nadrág nem ragad, mert nem hidratálókrémmel van bekenve, hanem mikrokapszulák vannak az anyaghoz kapcsolva, melyek viseléskor a dörzsöléstől kinyílnak és így kerül a hatóanyag a bőrre. Tehát a nadrág tök úgy néz ki, mint bármilyen sztreccsfarmer, nincs különleges szaga sem. Az már tényleg gond lehet, hogy ahhoz, hogy hatásosan bontsa a narancsbőrt, minden nap ugyanazt a nadrágot kell felvennünk, de egy sötétkék alapfarmernél ez sem akkora érvágás, hisz jól kombinálható bármivel. Ketten próbáltuk a nadrágot, két véleményt olvashat az alapinformációk után, KM-ét és TJ-ét.

Alapinformációk

A nadrág kiskereskedelmi ára 27900 forint, csak szűk, skinny fazonban kapható, csipő és normál derékállással. A tavaszi első kollekcióban 3 színben (kék árnyalatok), majd a kiegészítő kollekcióban (április - május környékén) 3 új színben és kezeléssel (piros - dinnyés, sárga - citromos, zöld - kiwis) kerül az üzletekbe a nadrág. Az első kollekció már kapható. A hatóanyag 15 napig, vagy 4-6 mosásig marad a nadrágban, de egy sprayvel fel lehet újítani a hatást, összesen körülbelül 67-95 hordásig. Ez már azért elég egy kevésbé makacs narancsbőr kiírtására.

KM: Pro

Én csak 7 napig hordtam a farmert, azalatt nem tudom, mennyire bontotta a narancsbőrt, de a kutatások (Institut Adriant) szerint 60 nő 69%-ának csökkent a narancsbőre és feszesedett a combja, 76%-nak pedig puhább, jobb tapintású lett a bőre, négy Wrnagler nadrágban töltött hét után. Az igaz, hogy míg ezt a gatyát hordtam, nem száradt ki a lábamon a bőr a téli hidegben. Előnye még a nadrágnak, hogy kényelmes, jó a színe, jó a szabása.

TJ: Pro

A színe tetszik. Hirtelen ennyi.

KM: Kontra

Hátránya a nadrágnak szerintem, hogy az első mosásnál kicsit fakul, mint a legtöbb farmer, és kicsit bolyhosodik is az anyag, pedig azt írja a cetli, 40 fokon mosható. Nekem térdnél megnyúlt az anyag, és úgy éreztem, hogy a nadrág fenekén lévő apró zseb optikailag nagyítja a fenekem, de ez egyéni probléma, gondolom, mielőtt valaki kiad 27900 forintot egy farmerre, felpróbálja és mérlegeli, neki jól áll-e.

Kontra

Nekem nem tetszett, hogy ennyire skinny, értem én, hogy akkor tud a narancsbőr elleni szer jól beivódni a bőrbe, ha ráfeszül az anyag, de ettől olyan cicanacis hatása van, amit én speciel nem birok. A bolyhosodás szerintem elég katasztrofális egy 30 ezres gatyánál, és ugyan csak 2 hétig hordtam, de a narancsbőreim nem tűntek el.

Gas Pop-up Jeans

A Gas is halmozza az újításokat női vonalon, nemrég mutatták csak be az alakvisszanyerő nadrágot, máris újabb őrülettel rukkoltak elő: a feneket nagyító nadrággal. A sajtótájékoztatón megtudhattuk, hogy már a XIX. században párnázták feneküket a nők, turnűrt hordtak a szoknya alatt, és a kerek fenékre azóta is nagy igény van. Kedvenc hasonlatunk az volt, miszerint ez a nadrág a farmerek iPhone-ja, merthogy a két fenékrészbe rakható betéttel nőiesít, és nem növeli a hátsónkat, csak tökéletesít. Hát, kipróbáltuk, ketten is, ezért két pro és két kontra érvelést olvashat. A tesztelők KM és ZZS.

Alapinformációk

A nadrág kiskereskedelmi ára 38900 forint, ami azért elég combos egy szterccs jeggingsért. A két szivacs, ami a farmer belső, rejtett zsebeiben helyezhető el, allergiamentes anyagból készült, a szivacs mérete a nadrág méretével változik, tehát nagyobb méretű fenékre nagyobb szivacs kerül. A nadrágot lehet gépben mosni, a szivacsokat kézzel kell. A termék március 8-án került a boltokba.

KM: Pro

Nagyon jó az anyaga, szivacs nélkül tökéletes kis tavaszi farmer ez, mármint szerintem. Merthogy a pasimnak kifejezetten tetszik a kipárnázott verzió, feltételezem, a többi férfi is így van vele. A párnás fenekű nadrág biztos jó szolgálatot tesz a lapos fenekű, sovány nőknek, de úgy tűnik, nekem is, akinek eddig eszébe se jutott, hogy növelje a hátsóját. Szivacsozott bugyikat a nagyobb fenékért amúgy eddig is lehetett kapni, de azok szörnyű látványt nyújtottak, a nadrágba varrt szivacs sokkal diszkrétebb. Ja, a Gas méretezése nagyon udvarias, a 28-as méretre a 25-26-os nadrág jó.

ZZS: Pro

Nagyon kényelmes, nem nyom, jó benne lenni, de csak sovány csajoknak ajánlott. Jó puha az anyaga, jól lehet benne mozogni. Nagyon menő, hogy 28-as méret van beleírva, ettől soványnak érzem magam, még akkor is, ha tudom, hogy nem ez a valóság (a valóság valahol 31 körül van). Csizmával is jó hordani.

KM: Kontra

Én ezt a fenéknövelési mániát nem értem. 160 centi magas vagyok, 93 centis a csípőm, a szivacs ebből csinált 97 centit. Eszembe jutottak a régi szép idők, amikor a mostaninál 5 kilóval többet nyomtam, akkor álltak így rajtam a nadrágok. Szóval nem éreztem jól magam a szivaccsal, és nem azért, mert kényelmetlen lett volna, csak ez nem az én világom. Hátránya még a vékony anyagnak, hogy könnyen kinyúlik, de úgy tűnik, én minden nadrágot kitérdelek seperc alatt.

ZZS: Kontra

Meglep, hogy egy farmernek nincs elég zsebe, vagyis csak egy egészen picike van elöl, hátul meg két normál méretű. Nem tudom ki az, aki 31-es méretben még használná a fenéknövelőt Nicki Minaj-on kívül, de biztos van rá kereslet. A koptatás nem előnyös a teltebb alkatoknak, és az ára egészen megdöbbentő. Viszont a mosást jól bírja, nem fakul és nem bolyhosodik.

Oszd meg másokkal is!
Mustra